Magazin > VIP
6135 ogledov

Katarina Čas pokazala fanta!

Katarina Čas Saša Despot
Končno ga je pokazala.

Borut Pahor je maja v podkastu za Mastercard gostil eno od naših najbolj uspešnih in prepoznavnih igralk, Katarino Čas. Sicer Katarina redko govori o svojem zasebnem življenju, takrat je naredila izjemo. Pahor je dejal, da v življenju pridejo težki časi, iz katerih ti lahko pomaga muza. Na vprašanje, ali ima tudi ona muzo, je odgovorila: "Moja muza ... Jaz rabim glasbo, nimam pa muzota ali muze. Tudi nikoli nisem imela idola ... da bi bila na nekoga fiksirana. Potrebujem pa glasbo, ki daje življenju atmosfero." Pahor ji je odvrnil: "Za to imaš muzota. Luko, ki je prišel s tabo iz Trsta." Katarina je nato razložila, da je Luka njen fant, ki ustvarja glasbo za filme.

Sedaj pa je igralka svojega fanta na Instagramu tudi pokazala. Gre za Luco Ciuta, italijanskega skladatelja filmske glasbe. Skupaj sta se pojavila na Mediteranskem festivalu filmske glasbe na Malti, kjer je Katarina na Instagram story objavila naslednjo fotografijo in ji prilepila srček: 

katarina čas | Avtor: instagram instagram

Luca, drugače ljubitelj notranjega dizajna in sodobne umetnosti, je leta 2019 napisal glasbo za film Paradise, v katerem je igrala Katarina Čas. Domnevamo, da se je lepi parček spoznal ravno na tem snemanju. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • sam1 18:25 05.julij 2023.

    Pri teh letih pa res ni nekaj udarnega pokazati "fanta".....

  • www 09:29 05.julij 2023.

    katerega po vrsti? body count je kolk?

Sorodne novice