Magazin > VIP
18220 ogledov

Foto: Zelo nevarno početje Katarine Čas bi se ob trku sprevrglo v nočno moro

Katarina Časa Saša Despot
Naša televizijska in filmska igralka, ki je prodrla tudi v Hollywood, se je med počitnicami malce preveč sprostila ...

Ena naših najbolj simpatičnih igralk, ki jo trenutno lahko spremljamo v Voyo seriji Ja, Chef, Katarina Čas je znana tudi kot velika ljubiteljica potovanj. Trenutno se potepa po Toskani, od koder je objavila niz sanjskih počitniških fotografij, a v oči je zbodla prav ta.

Očitno se je med počitnicami povsem sprostila, kar je tudi prav, a ne, če je to med vožnjo. Na eni izmed fotografij je namreč pokazala svoja popolna stopala, ki med vožnjo počivajo na armaturni plošči. Da je to početje v primeru trka hudo nevarno, stroka opozarja že več let, saj lahko v primeru, če se sprožijo zračne blazine, ki so spravljene pod armaturno ploščo, pride do hudih poškodb. 

Katarina Čas | Avtor: Instagram Instagram

Javna agencija za varnost prometa opozarja, da med vožnjo nikar ne dvigajte nog na armaturno ploščo. Ob letošnji objavili so priložili grozljiv rentgenski posnetek osebe, ki je imela v času nastanka prometne nesreče noge na armaturni plošči. Ogledate si ga lahko TUKAJ

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:25 29.avgust 2022.

    Meni Časova izgleda dokaj brihtna, s tole fotko pa je usekala mimo, Ima veliko sledilcev in temu bi lahko rekli slab zgled, ker sem prepričana, da je bo marsikatera punca posnemala. Predon objaviš, premisli, sploh če imaš veliko domet.

  • Ender3 16:00 29.avgust 2022.

    Katarina, bolje bi bilo videti noge na ramenih Bradavičarja kot na armaturi avta pa, čeprav v Toskani.

  • evelux 15:22 29.avgust 2022.

    Popolna stopala hahahahaah kaj to je vic leta.....

Sorodne novice