Magazin > VIP
27272 ogledov

Katarina Čas v objemu enega naših najbolj seksi pevcev

Katarina Čas youtube
Kakšen duo!

Katarina Čas in pevec ter igralec Dario Nožič Serini, ki ga poznamo tudi iz serije Gorske sanje, sta svoja glasova združila v duetu K. A. T. in DACHO ter ustvarila trapovsko obarvano balado TI, ki je prava poslastica tako za uho kot oko. Dacho je sicer pevec priljubljene trap zasedbe Matter, ideospot za skladbo Ti pa je poln znanih obrazov, v njen nastopa tudi znana glasbenica Katja Šurc.

Katarina Čas je igrala ob boku slavnih igralcev kot so Leonardo di Caprio, Al Pacino, Brendan Gleeson, Margot Robbie, sodelovala je z legendarnim režiserjem Martinom Scorsesejem in redno nastopa v tujih in domačih filmskih produkcijah. Trenutno jo lahko spremljamo v priljubljeni seriji Ja, Chef! na Voyu. Veliko let je vodila glasbeno oddajo na slovenski televiziji z naslovom Aritmija. Z glasbo je bila vse življenje zelo povezana, toda nikoli ni niti pomislila, da bi stopila pred mikrofon, vse dokler se ni znašla v filmski vlogi pevke. Slovenski režiser Metod Pevec jo je namrec izbral za glavno žensko vlogo v filmu Jaz sem Frenk, kjer je upodobila lik pevke. Med snemanjem omenjenega filma, leta 2018, je spontano in brez velikih ciljev nastal 'eksperimentalni glasbeni startup' z imenom - K.A.T., ki še vedno živi.

Komentarjev 3
  • Evangelina_Moore 13:34 23.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:20 22.februar 2022.

    Kar nakaj! Ni mi všeč. No, ni mi všeč niti Časova. Njena igra je v vseh vlogah enaka, prisiljena. Očitno ima hudo dobrega agenta.

  • Avatar pantani
    pantani 07:11 22.februar 2022.

    Beda.