• Pon 18 do 27 °C
  • Tor 22 do 29 °C
  • Sre 22 do 29 °C
več na vreme.net

Maddy

0 komentarjev

Maddy bila žrtev serijskega posiljevalca?

Britanska policija: Maddy McCann je bila morda žrtev serijskega posiljevalca.

K. Kl., Reuters / Velika Britanija

 

Maddy McCann

  •  

    Madeleine je izginila iz sobe v apartmaju v portugalskem letovišču  Praia da Luz maja 2007. Stara je bila tri leta, njeni straši so v času izginotja večerjali v bližnji restavraciji. Portugalski javni tožilec je primer po dolgotrajni preiskavi opustil, britanska policija pa ga je znova odprla julija lani.

Britanska policija je danes sporočila, da je bila Madeleine McCann morda žrtev spolnega napadalca – šlo naj bi za storilca, ki je prežal na britanske otroke na Portugalskem ravno pred tremi leti, ko je deklica izginila.

Sumijo le enega

Britanska in portugalska policija preiskujeta serijo spolnih napadov ali poskusov napadov na britanske otroke med letoma 2004 in 2010.

Eden od napadov se je zgodil prav v letovišču Praia da Luz dve leti pred Madeleininem izginotjem. Inšpektor  Andy Redwood  je to označil za pomembno sled. Meni, da je za napade kriva le ena oseba, ki je vlamljala v vile, v katerih so bili britanski turisti. Pretekli mesec so nekatere žrtve podale podoben opis storilca: bil naj bi zagorel, neobrit s črnimi lasmi, govoril naj bi angleško s tujim naglasom. "Preiskujemo eno osebo," je dejal  Redwood.

Kljub številnim poročilom, da so Madeleine videli v Belgiji, Španiji, Maroku, Franciji in na Malti, preiskavo so razširili celo v Avstralijo, usoda zdaj desetletne deklice ostaja skrivnost.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima