Magazin > Bizarno
12603 ogledov

Obupana Slovenka: "Sosed mi ne pusti sek****"

par, seks, ljubezen Profimedia
Ravno ima novega fanta, a jima sosed kvari vse užitke ...

"Da, točno tako, ne pusti mi v miru seksati. Nisem med ta najbolj glasnimi, samo imam ravno novega tipčka, itak, da je veselo, ampak nič takega, zaradi česar bi mi moral sosed greniti življenje. Buta mi po steni, hodi mi zvonit na vrata, zadnjič je na najini skupno steno prislonil zvočnik. Sem mislila, da mi bo steno podrlo, tako naglas je bilo. Tudi policijo mi je že spravil na vrata, pod pretvezo, da me moški pretepava, da kličem na pomoč. Ko se srečava na hodniku, me komaj pozdravi. Nimam ideje, kako naj si razlagam njegovo obnašanje. Bi bilo lahko možno, da je ljubosumen? Naj mu jaz kaj omenim? Mu lahko kako vrnem vse to, kar mi počne," je na forumu Starševski čvek zapisala obupana uporabnica z imenom Soseda z novim tipčkom.

Uporabniki foruma so ji pohiteli na pomoč z različnimi nasveti, nekateri pa so jo tudi ošteli:

"Povabi ga v troje."

"Jah, fovš ti je. Preseli se, pa bo."

"Očitno si preglasna, da ti zvočnike pristavlja na steno. Nisi sama, tudi drugi so, pa verjetno te ne sliši samo on, še kdo drug, pa so raje tiho, sosed ima pa jajca."

"Izoliraj steno z zvočno izolacijo in bosta imela mir oba."

"Verjeli ali ne, nekateri res nimamo želje poslušati drugih pri intimnih zadevah, ko se nekatere ženske zraven derete, kot da vas iz kože odirajo, pa daleč od tega, da sami ne seksamo. Razlika je le v tem, da to počnemo diskretno, ker se zavedamo, da v bloku pač nismo sami."

Enega najbolj bizarnih odgovorov pa je zapisal uporabnik Ka' pa to: "Meni pa soseda ne pusti seksati z drugo sosedo."


 

Komentarjev 5
  • Tomaz_321 15:09 15.november 2023.

    Na njenem mestu, bi se jaz drl še bolj! Naj ga pobere od faušije desca starga!

  • Kmodri 01:49 12.november 2023.

    Ah, iz naftalina potegnjena štorija!

  • Avatar Zoran
    StarMačk 20:15 11.november 2023.

    No, če avtorico pri teh letih že napada demenca in očitno uredništvo tudi, imamo bralci (za enkrat še) dober spomin in zato nas zanima predvsem kolikokrat na leto - dve se mislite šlepati na eno in isti članek!?

Sorodne novice