Magazin > Film & Glasba & TV
5742 ogledov

The Biggest Loser: Ne vrača se le ena tekmovalka, temveč …

biggest loser Planet TV
Ta poteza ustvarjalcev bo ponovno dobro premešala karte v šovu.

Ta teden je šov predčasno zaradi smrti v družini zapustila Marta Kepic, ki pa se bo vrnila v šov, kot so povedali v včerajšnji oddaji. Nataša je tekmovalcem položila na srce, da je bila sicer Marta tista, ki je dvigovala razpoloženje vsem tekmovalcem, a da bodo sedaj drugi morali biti v oporo njej, ker jih potrebuje bolj kot kadarkoli prej. 

Marta Kepic Tragedija! Magazin The Biggest Loser: Zato je tekmovalka predčasno zapustila šov

Poleg Marte, pa sta se v šov vrnila tudi že izpadla tekmovalca, Gregor Škoflek in Petra Plevnik, ki sta šov zapustila prva. Petra je začela previdno in odločitev o izločitvi modre skupine prepustila staroselcem, medtem ko se je rdeča skupina zelo razveselila novega člana – Gregorja. Modri so med Rebeko in Katjo, čeprav s težkim srcem, ker sta obe zelo priljubljeni med sotekmovalci, izločili Katjo. So jo pa tekmovalci na izločanju podprli s tem, da so si vsi okoli glave poveznili rutko, tako kot jo nosi ona. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice