Magazin > Lepota & telo
10782 ogledov

Ta poteza z maskaro, ki jo počne večina, vas postara

maskara Profimedia
Ste vedeli?

Večina žensk je določenemu načino ličenja zvesta že leta, a s staranjem se obrazne poteze spreminjajo, zato je način ličenja smiselno spremeniti, da dosežemo čim bolj svež videz spočitega obraza. Maskara je zagotovo eno najbolj priljubljenih ličil, ki jo uporabljajo skoraj vse ženske. Le z nekaj potegi po zgornjih in spodnjih trepalnicah namreč dosežemo največjo spremembo in poudarimo oči. A pozor, ko pridemo v leta, ko se naše veke začnejo počasi povešati, raje opustimo klasično nanašanje maskare na spodnje trepalnice in se poslužimo majhne spremembe v ličenju, ki oko odpre in poskrbi za bolj spočit videz.

Vplivnica Kalia Gibson je lepo prikazala, kako poudarimo spodno linijo trepalnic in s tem malce prikrijemo gubice. To naredimo z uporabo senčila, ki ga s tankim in vlažnim čopičem nanesemo med spodnjo linijo trepalnic, nato pa nanesemo majhno količino maskare na srednji del spodnjih trepalnic. Za natančen prikaz, si oglejte spodnji posnetek. 

Sicer pa to ni edini trik, ki nas pomladi. Umetnice ličenja svetujejo, da pomladijo obrvi, ki so počesane proti čelu, tudi črtalo za oči naj se zaključi navzgor in obarva malo dlje od vaše očesne linije. Prav tako rdečilo za lica nanašamo na zgornji del ličnic, če si želimo z ličili dvigniti in odpreti obrazne poteze, kar zagotavlja bolj spočit videz. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice