Magazin
291 ogledov

Najlepše božično drevo na svetu: "Kot da bi ga Grinch vrgel v tornado"

Božično drevo Facebook
Čeprav je ponosna na svoje "lepo" okrašeno božično drevo, se veliko ljudem ob pogledu nanj obrača želodec.

"Obožujem božič in ne bi mogla biti srečnejša, kot pa ko zaključim z okraševanjem moje največje kreacije," je napisala Ally v skupini Magical Holidays of Christmas na Facebooku. Svoje božično drevo je označila za najlepše na svetu.

Polno pisanih okraskov

Na drevo je obesila mnogo pisanih stvari, vendar niso vsi delili njenega navdušenja nad drevesom. Nekateri so bili celo tako kruti, da so drevo označili za nagnusno.

Božično drevo | Avtor: Facebook Facebook
Vsi vemo, da je lepota le v očeh opazovalca. Kar je nekomu lepo, morda drugemu ne bo. Čeprav marsikateremu njeno drevo ni po godu, pa njena inovativna kreacija osrečuje Amy in njeno družino.

Mnogo grdih komentarjev, a tudi veliko lepih

Pod njeno sliko se je vrstilo veliko grdih komentarjev, ki so se spotaknili ob njeno čudno okrasitev. Mnogi so rekli, da je drevo nagnusno, nekateri pa so šli tako daleč, da so rekli, da drevo izgleda tako, kot da bi ga Grinch vrgel v tornado.

Za vsak grd komentar se je našel tudi lep, kjer so ji ljudje izrazili podporo in jo opomnili, naj se ne ozira na žalitve. Veliko ljudem je bila všeč tudi njena kreativnost, ki je Amy in družini zagotovo popestrila božične praznike.

 

božična zvezda Božična zvezda Pod streho Tako je treba skrbeti zanjo, da bo cvetela čez praznike božični brunch, HTS PROMO Uporabno Trajnostno naprej: Pester Božični brunch HTS v Sloveniji z novinarji in turističnimi predstavniki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.