Magazin > Odnosi in prosti čas
366 ogledov

Nov hit: recept za koktejl z okusom lubenice

Lubeničin napitek Profimedia
Iščete idejo za hladno pijačo, s katero bi na poletni zabavi razveselili svoje prijatelje? Vam je zmanjkalo idej, kako se osvežiti ob visokih temperaturah?

Tokrat lahko poskusite pripraviti lubenični daiquiri. Predstavljamo recept za poletni koktejl, ki ga lahko pripravite na zelo hiter in enostaven način.

Sestavine:

  • led
  • 50 ml belega ruma
  • 25 ml lubeničnega likerja ali alkoholne pijače z okusom lubenice
  • 10 ml limetinega soka
  • 100 g lubenice in rezina za okras

Lubeničin napitek | Avtor: Profimedia Profimedia

Priprava:

V mešalnik, ki je primeren za drobljenje ledu, dodajte za pest ledu, rum, lubenični liker, limetin sok in lubenico. Mešajte toliko časa, dokler vsebina ne postane tekoča. Ko je vsebina pripravljena, vzemite hurricane ali druge visoke kozarce, v katere dodajte nekaj ledu. Tekoč pripravek prelijte v pripravljene kozarce in po želji okrasite z rezino lubenice. Koktejl je zaradi vsebnosti alkohola primeren samo za odrasle, prekomerno uživanje alkoholnih pijač je škodljivo. 

Herbalife Nutrition PROMO Uporabno 80 receptov, ki sta jih preizkusili tudi vplivnici Tinkara Fortuna in Jana Koteska Piškoti, keksi, zajtrk, jogurt, sladica PROMO Uporabno Slasten zajtrk, ki ga pripravite v pičli minuti lepa afna naš znani par Magazin Znana Slovenka razkrila recept za srečno zvezo Makedonska restavracija Sv. Nikola PROMO Uporabno Slastna makedonska jed, ki se pripravi skorajda sama
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.