Magazin > Odnosi in prosti čas
2430 ogledov

Sedem namigov, ki bodo vaše spolno življenje dvignili na višji nivo

seks
Kako iz spalnice izgnati rutino.

1. Ne razmišljajte preveč
Med seksom ne razmišljajte o delu, ki vas čaka, in tudi ne o tem, kako ste videti med spolnim aktom. Osredotočajte se na svoje in partnerjev telo, na poljube in dotike. Orgazmi se namreč zgodijo v glavi …

2. Ne obremenjujte se
Pot do orgazma ne sme biti podobna dirki. Vzemi si čas in uživajte. Ženske v povprečju potrebujejo med 20 in 30 minut, da pridejo do orgazma, zato se ne obremenjujte s tem, da ji po nekaj sunkih še ni 'prišlo'.

3. Glejta se v oči
Glejta se vsaj dve minuti v kosu. Nič ni bolj erotično od intenzivnega pogleda. Na ta način bosta poleg tega poglobila vajin odnos.

4. Preizkusite nekaj novega
Za ta namig ste verjetno že slišali, vprašanje pa je, ali ste mu tudi sledili … Tistim, ki nimajo idej, priporočamo, da se prihodnjič s partnerjem drug pred drugim samozadovoljujta. Tako bosta videla, kakšnih dotikov si vaša ljubljena oseba želi. Zagotovo bo poučno!

5. Zaupajta si fantazije
Bolj, kot bosta s partnerjem iskrena drug do drugega, boljši bo seks. Povejte mu, česa si želite. Bi radi seksali na pralnem stroju ali v avtu? Na dan z besedo!

6. Pojdita v seks trgovino
Zavija v trgovino z erotičnimi igračkami, četudi za te reči nimata namena zapravljati denarja. Vaš libido se bo v takšni trgovini zagotovo prebudil.

7. Presenečenja
Naloga za dame. Že zjutraj mu pokažite, v kakšnem seksi perilu ga boste zvečer pričakali doma. Ves dan ne bo mislil na nič drugega, zvečer pa vas bo za vaš trud bogato nagradil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.