Magazin > VIP
115 ogledov

50.000 evrov za pikantnosti o Schumiju

Ralf, Cora Schumacher Profimedias
Nekdanji zaupniki družine Schumacher naj bi medijem prodajali pikantne podrobnosti o zakonu in ločitvi Ralfa Schumacherja.

Za informacije naj bi po poročanju medijev prejeli 50 tisoč evrov. Revija Closer je med drugim objavila števila sporočila slavnih zakoncev. Med drugim je Ralf napisal, da mu gre "njegova ta stara“ na živce, Cora Schumacher pa naj bi po SMS-u zagrozila moževi ljubici. Več o tem tukaj.

Nemški mediji so bili o dogajanju ves čas dobro obveščeni. Poročali so tudi, da je Ralf ženo nadzoroval in da ji je prepovedal vstop v hiše v Düsseldorfu, St. Tropezu in Salzburgu. V igri je ogromno denarja in tudi skrbništvo nad sinom Davidom, zato mnogi predvidevajo, da bo ločitev umazana. Zakonca informacij nikoli nista demantirala, je pa ločitveni postopek že načel Corino zdravje. Lepotica se je v zelo kratkem času kar dvakrat zgrudila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.