Magazin > VIP
7085 ogledov

Ana Klašnja navdušena nad novim, končno jo je zavrtel, kot si je dolgo želela

Ana Klašnja Instagram
Tako je Ana odgovorila na vprašanje, ali je še vedno samska ...

Ana Klašnja je ena naših najbolj znanih prima balerin, ki navdušuje v ljubljanski SNG Opera in balet, na televiziji pa v šovu Slovenija ima talent. Nova, že deveta, sezona se začne čez 14 dni in Ana je navdušena, da ima tokrat ob sebi pajdaša, vrhunskega plesalca in plesnega sodnika Andreja Škufco, ki je za žirantsko mizo zamenjal Branka Čakarmiša. "To bo najboljša sezona, veliko je plesa, plesalci so bili tudi zelo pripravljeni, saj so bili ravno po tekmovalni sezoni. Vesela sem tudi, da imam podpornika v Andreju, saj ne, da Lado (Bizovičar op. a.)  in Marjetka (Vovk, op. a.) plesa ne bi cenila, a vseeno z Andrejem drugače gledava na ples. Zelo dolgo si tudi želim, da bi plesala Andrejeve kategorije in vesela sem, da sva, takoj, ko je bila prva priložnost, zaplesala ča-ča-ča," je razkrila Ana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A n a K l a š n j a (@anaklasnja)

Kaj pa zasebno, jo je kdo "zavrtel" tudi v romantičnem smislu. "Ne, sem samska. Jaz sem balerina in mama, malo delam tudi na televiziji in za kaj drugega niti nimam časa. Niti za to, da bi opremila novo stanovanje. S sinom tako že tri mesece 'kampirava' v stanovanju. Imava kuhinjo, kopalnico, otroško sobo, televizija je kar na tleh, jeva pa na stolih in mizi za kampiranje. Delavce je strašno težko dobiti in vsi imajo čas dopoldan, ko jaz delam. Bo že, sinu se zdi najino 'kampiranje' zelo zabavno," pove Ana, ki je sina Jašo letos pospremila v drugi razred osnovne šole: "Tako mi je luštno, to so ta leta, ko se še rad druži s starši in res uživam v njegovi družbi."

Ana Klašnja | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 2
  • Ender3 15:50 15.september 2023.

    Degutantna in prepotentna oseba..Uporabna zgolj za PoP talente..

  • Pierre 13:40 15.september 2023.

    Zlasti ona in Bizovičar se grozljivo afnata pred kamero.... bolj ko sta ''duhovita'' težje ju prenašam... kaj ima je to treba????

Sorodne novice