Magazin > VIP
27609 ogledov

Blaž Švab potrdil ljubezenske govorice

blaž švab
Dolgo časa jo je skrival, sedaj pa ...

Že od 2020 se ugiba, kdo je srčna izbranka enega najbolj popularnih pevcev pri nas, člana skupine Modrijani Blaža Švaba. Glasbenik svojo zasebnost skrbno varuje pred javnostjo. Sinovo ime je skrival celo več kot eno leto. Lev se je Blažu rodil 2020, a šele sedaj se je razvedelo, kdo je njegova mamica. Kot smo poročali, so Slovenske novice pisale, da je Blaž v zvezi z novinarko oddaje Jutro na Planetu, Laro Medved. Tega nista potrdila, naši viri na Planetu pa pravijo, da informacija drži.

Ljubezenske govorice pa je Blaž, čeprav bolj med vrsticami, potrdil, ko je bil gost v oddaji Jutranja budnica. Povedal je, da je ''Lara lepo ime'', ki v osnovi ''pomeni slavček.'' Pravi, da ta sicer lepo poje, a ne kot slavček, je pa glasna kot slavček, ko ji kaj ni pogodu. Takrat ima zanjo vzdevek, kakšen, pa ni želel razkriti, da je ne bi razjezil.

Sicer pa se je Blaž letos poslovil od vodenja oddaje V petek zvečer, ki jo je TV SLO z novim letom ukinila. Kot je obljubil, se bo letos posvetil Modrijanom, ki pripravljajo koncertno turnejo, 15 nastopov po Sloveniji in Avstriji, kjer bodo prostor dali predvsem ljubezenskim skladbam. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Komentarjev 4
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 18:10 11.januar 2024.

    Jaz sem pa od nekdaj mislila, da je on gej.

  • rafo 16:17 11.januar 2024.

    lepotica je našla kmetavza,mogo če pa samo njegovo denarnico...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:02 11.januar 2024.

    Kdo mu je pa otroka naredil? On gotovo ne.

Sorodne novice