Magazin > VIP
3831 ogledov

Harry in William: Na obzorju sprava leta, a je vse odvisno od tega

meghan markle, princ harry Profimedia
Zadnjo besedo bo imela ona!

Kot smo že poročali, se princ William in Kate Middleton po najboljših močeh trudita končati spor s princem Harryjem in Meghan Markle, pravi kraljevi analitik Tom Quinn. Očitno je par odločen zgladiti napet odnos in združiti družino, a težava je v Harryju in Meghan. Razkriva, da sta Valižanski princ in princesa stopila v stik s Harryjem in Meghan ter ju povabila, naj na obisk v Veliko Britanijo pripeljeta svoja otroka, princa Archieja in princeso Lilibet. A naj bi bila Meghan Markle tista, ki je predlog zavrnila.

Kraljevi poročevalec Richard Fitzwilliams je za The Sun povedal, da bi lahko zdravstvene težave kralja Karla in Kate Middleton, ki se bori z rakom, po "enem najhujših javnih kraljevih razdorov doslej" spet združile družino. Trdi pa, da se bo na koncu Meghan odločila, ali bo s Harryjem in otroki odpotovala v Britanijo.

"Harry je namignil, da je pripravljen odpustiti, če dobi opravičilo svoje družine, vendar se to preprosto ne bo zgodilo," trdi Quinn. "Kate zagotovo noče opravičila, Meghan si ga vsekakor želi. William pa ne more razumeti, zakaj njegov brat ne more preboleti spora, ki ga preživijo številni bratje. Meghan in Harry sta prizadeta zaradi tega, kako je ravnal z njima, ko sta bila še del kraljeve družine. William in Kate pa menita, da sta Meghan in Harry grdo ravnala z njima, potem, ko sta odšla iz Združenega Kraljestva in s tem, ko je Harry objavil svoje spomine, ki udrihajo tudi čez njiju," je Quinn povedal za Mirror.

Zadno besedo bo imela verjetno Meghan

Express navaja, da bi se Meghan Markle lahko pojavila na 10. obletnici iger Invictus Games, ki sta ga s Harryjem pred nekaj meseci promovirala v Kanadi. Tako Harry kot Meghan sta navedena kot gosta, predviden je tudi govor, vendar še vedno obstaja vprašaj, ali se bo Meghan pojavila. Njeno ime namreč še ni potrjeno. "Meghan ima zadnjo besedo. Nobenega dvoma ni, da želi Harry pokazati, da je zelo predan družinski človek in da bo družino postavil nad vse ostalo. Meghan očitno ni navdušena nad obiskom Britanije, ker tukaj ni priljubljena. Tudi Harry ne, ampak zanj je drugače. Če Meghan ne želi priti, je malo možnosti, da pride Harry z otroki," je za The Sun še povedal Fitzwilliams.

Sorodne novice