Magazin > VIP
8348 ogledov

"Kate mora samo tleskniti s prsti"

kate middleton, meghan markle Profimedia
Meghan Markle se menda pritožuje, da Kate le tleskne s prsti in že dobi podporo Palače, medtem ko ona ni bila deležna enake obravnave.

Britanska revija Tatler je objavila naslovno zgodbo o vojvodini Kate z naslovom Katarina Velika, ki je pri kraljevi družini požela veliko neodobravanje. Buckinghamska palača se je celo odločila za korak, ki za kraljevo družino sicer ni običajen. Na sedež revije so namreč poslali pismo svojih pravnikov, z zahtevo po umiku prispevka iz spleta, češ da naj bi bil pol netočnih informacij in zavajanj. 

Poteza Palače pa naj bi močno prizadela Meghan Markle, ki naj bi prijateljem potožila, da so bili mediji polni negativnih zgodb o njej, a se kraljeva družina nikoli ni zavzela zanjo. Vir je za DailyMail povedal, da si je želela le podporo družine in Palače in da se ji ni zdelo, da je s tem pričakovala ali zahtevala preveč. "Vedno je naletela na gluha ušesa, medtem ko je Kate le tlesknila s prsti in že dobila podporo," je povedal vir. 

Prav negativne zgodbice v tisku so bile eden od razlogov, da sta se Harry in Meghan odločila odpovedati kraljevim dolžnostim in se odseliti najprej v Kanado in nato v Los Angeles, je še zaupal vir.  

 

Komentarjev 4
  • Avatar Tollifea
    Tollifea 00:59 06.junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • Ender3 12:24 05.junij 2020.

    Mediji so obsedeni z njimi. Je to njim v korist ali jim škodi. Skratka brez veze, jih omenjati, le koga to briga.

  • 277e7e0798e154efbedb78510b05597587d206c4 09:09 05.junij 2020.

    Kate je odrasla oseba s pretehtanim odnosom do sebe in okolice, Meghan pa še ne in slabo kaže, da bi vsaj znosno hitro odrasla.

Sorodne novice