Magazin > VIP
3802 ogledov

Končno znano, komu je bil namenjen napis na slavni jakni Melanie Trump

Melania Trump YouTube
Nova knjiga razkriva ozadje kontroverzne jakne, ki jo je leta 2018 oblekla Melania Trump.

Zagotovo se spomnite, da je Melania Trump leta 2018 obiskala center za pridržanje, v katerem so bili nastanjeni otroci migrantov in se nerazložljivo odločila, da bo na potovanje nosila jakno z napisom "Resnično mi je vseeno. Kaj pa tebi?" Takrat je bil odziv poguben. Kaj želi s tem sporočiti, da ji ni mar za stisko otrok, ki so bili ločeni od staršev po zaslugi njenega moža? V odgovor je Donald Tump vztrajal, da je prva dama pošiljala sporočilo medijem z lažnimi novicami in da ji je vseeno, kaj pišejo o njej. Toda glede na prihajajočo knjigo je bilo sporočilo jakne dejansko namenjeno njeni pastorki Ivanki Trump.

V novi knjigi American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, From Hillary Clinton to Jill Biden, novinarka New York Timesa Katie Rogers razkriva, da je Melania svoja štiri leta v Beli hiši vodila vojno proti Ivanki Trump, saj naj bi dvojec sodeloval v "notranjem boju za oblast" kar se tiče službe prve dame, ki jo je prva hči poskušala zapolniti, ko je mačeha leta 2017 odložila selitev v Belo hišo. Ivanka, poroča Rogers, je želela preusmeriti Vzhodno krilo tako, da bi služil celotni prvi družini, ne le prvi dami. Pri tem ni pomagalo dejstvo, da je Donald Trump novinarjem povedal, da bo Ivanka pomagala Melaniji in z njo sodelovala. Zavedala se je, da je njen mož predlagal, da bi njegova najstarejša hči pomagala deliti odgovornosti prve dame in to ji ni bilo všeč, še piše Rogers. Ko se je Melania leta 2018 odpravila v Teksas, je bila očitno pripravljena povedati Ivanki, kam lahko gre in to je storila ravno preko kontroverzne jakne.

Ivanka Trump, Melania Trump | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice