Magazin > VIP
19654 ogledov

Ksenija Kranjec: "Vse lepotice smo ku***“

ksenija kranjec
Nekdanja tekmovalka Big Brotherja se razburja. Je stanje res takšno?

"Ne bom si več pulila obrvi … Zakaj, za koga? Ko vidim, kakšne punce imajo fante, bi se najraje nehala še tuširati. Morda bi bilo bolj smiselno. Takole lepo in urejeno nihče ne pogleda … Tistemu, ki me pogleda, pa ljudje lažejo, kakšna je to ku*** … Vse lepotice smo torej ku***,“ se jezi Ksenija Kranjec, nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Big Brother in tudi srbskega šova Parovi.

Ksenija nadalje pravi, da bo očitno imela več sreče, če bo po svetu hodila neurejena, z oblačili z Rdečega križa, brez avta, lastnega stanovanja in službe. "Imela bom več težav, a zagotovo seksi moškega, ki vozi očetovega bmw-ja. Imela bom vsaj nekaj. Tako poteka družinsko življenje in ljudje bodo končno rekli: Ta je najbolj poštena! Dragi moji … Ravno te punce, ki so zapete do vratu, morate vprašati, kolikokrat na dan pogoltnejo. Nas nagice pa pustite, da še naprej sončimo golo zadnjico, se zabavamo s prijateljicami in na koncu dneva z nasmeškom na obrazu brišemo sporočila vseh lažnivih fantov in srečno poročenih moških,“ še pravi lepotička, ki dekleta prosi, naj ne bodo ljubosumne na lepotice, ampak naj v njih najdejo navdih.

 

Komentarjev 5
  • Vesna Dolšak 22:05 12.avgust 2017.

    A ta ženska ima res samo sebe za lepotico? Svašta!

  • Žirafa 20:55 12.avgust 2017.

    Ja, ker so populjene obrvi in 10 kil mejkapa res najbolj važna stvar pri punci. Ti si pa s to izjavo dokazala, da si ogabna do amena. Umij se enkrat, potem se pa poglej v ogledalo.

  • kapibara1 17:08 12.avgust 2017.

    Pravilno sklepaš i. ! Punce imajo fante !! - Umetna drolje i nališpane, pa sponzorje. In kaj je sponzuraša sponzorju ? Ljubezen?? Mnogo punaca, današnjega časa, bolje mota- zvijajo travu, kot pa sarmo in štrudelj !!