Magazin > VIP
22 ogledov

Ločitev ne pride v poštev

Charlie se bo posvetil ženi in otrokom. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Charlie Sheen in Brooke Mueller sta odločena, da bosta premagala krizo in se ne nameravata ločiti.Težave bi rada rešila zasebno, čeprav ima Charlie prepoved približevanja.

Čeprav je Charlie Sheen božič preživel v priporu, kamor so policisti pripeljali zaradi Brookinih obtožb, da jo je pretepel, igralec vztraja, da se ne bosta ločila

Policija naj bi bila lekcija
Charlie trdi, da je Brooke pretiravala z obtožbami v telefonskem klicu policiji.
Po besedah Charlijevih predstavnikov, je bila Brooke jezna na Charlija in ga je s klicem na policijo želela kaznovati. Obtožbe o alkoholu naj bi bile popolnoma neresnične, saj naj bi bila Brooke tista, ki prepogosto pogleda v kozarec in pretirava z zabavanjem. Slednja je zahtevala tudi prepoved približevanja, ki pa je očitno neveljavna, saj dneve po pretepu preživljata skupaj.

Sheenov menedžer Mark Burg je za Radar Online dejal, da sta tako Charlie kot Brooke precej vzburjena zaradi neljubega dogodka. “Rada bi ubežala senzacionalizmu, ki zadeva okoliščine dogodka in bi težave rada rešila v zasebnosti,” je pojasnil Burg. Kar pa bosta težko storila, saj ima Charlie prepoved približevanja, ki pa je sedaj v rokah sodiča v Coloradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.