Magazin > VIP
27 ogledov

Monjack je bil slaba družba

Simonova bivša bi lahko marsikaj pojasnila. (Foto:Flynet/JLP) Žurnal24 main
Čeprav rezultati obdukcije niso znani, so namigovanja o pravem vzroku smrti Brittany Murphy vse glasnejša. Vse glasneješa pa so tudi govorice, da njen mož Simon Monjack ni tako nedolžen.

36-letni Simon Monjack se je znašel pod drobnogledom javnosti tudi zaradi vztrajanja, da obdukcija ni potrebna.

Verjetno pa le skeptiki menijo, da je 32-letna igralka doživela srčni zastoj. Neuradno naj bi bila zanjo usodna mešanica zdravil. Ta naj bi bil pri Brittany redno na meniju. Oba s Simonom pa sta imela 'težave s kokainom'.

Še bolj dvom vzbujajoče je bilo Simonovo vedenje po smrti. Saj se je le nekaj ur po tragičnem dogodku začel dogovarjati za intervjuje, čeprav “se mu je zaradi Brittanyjine smrti zrušil svet”.

Izkoriščal je ženske
Dvome je dodatno vzpodbudila Britanka, ki trdi, da je Simonovo bivše dekle. Med drugim navaja, da jo je Simon čustveno in finančno izkoriščal. Ko sta bila v razmerju, je zaradi njegovih neuspelih filmskih projektov izgubila več kot 200.000 evrov. Losangeleška policija, ki preiskuje primer je v stiku z Britanko, ki bi lahko marsikaj razjasnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.