Magazin > VIP
5589 ogledov

Naša igralka po katastrofi popolnoma zamenjala kariero

Antea Bitenc Instagram
Avgustovske poplave so prizadele tudi družino naše igralke in pevke, ki z družino živi v Trzinu.

Za Anteo Mramor Bitenc pa je bila naravna katastrofa, ki jim je kot mladi družini uničila skoraj nov dom, tudi življenjska in poslovna prelomnica. Ta niti ni naključna, saj je Antea od nekdaj velika oboževalka živali in tudi lastnica konja in dveh pasjih ljubljenčkov. 

Usoda je tako nanesla, da so jih po poplavah začasno pod streho vzele prijateljice, ki imajo podjetje s pasjo opremo. "V bistvu sem si že od nekdaj želela početi nekaj z živalmi, ker čutim, da je to moje poslanstvo. Potem pa smo s puncami, ki so nas vzele pod streho, po tem, ko so nam poplave uničile hišo, prišle na idejo, da to realiziramo. One imajo namreč že 13 let podjetje in izdelujejo pasjo opremo in so želele vedno še kaj zraven. In ko smo se združile, so ideje padale in smo se na vse pretege trudile in vso energijo vlagale v to, da nam to uspe postaviti. In nam je," je Antea razkrila za Žurnal24. 

Antea je opravila tudi ustrezen tečaj in pridobila diplomo, z novim znanjem pa bo kosmatince urejala v Trzinu. "Vrata, ki smo jih vztrajno zapirali, so sedaj široko odprta in vabljeni, da pripeljete svoje ljubljenčke na razvajanje! Z največjim veseljem in ponosom vam predstavljamo naš novi Loomp salon za pse in mačke," je zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOOMP (@loomp_)

Komentarjev 2
  • sandi76 19:27 21.april 2024.

    Kdo pa je to ?

  • Pierre 09:45 21.april 2024.

    Loomp Salon??? Ime za posrat !!!! Sicer pa je še kdo najebal zarad poplave...sam da ni ''slaven''!!!

Sorodne novice