Magazin > VIP
60662 ogledov

Naš voditelj hčerkico in ženo iz poplavljene hiše reševal s supom

Uroš Bitenc Instagram
Hitro se je domislil rešitve in sredi dnevne sobe napihnil sup, s katerim je iz že močno poplavljene hiše rešil hčerko, ženo in pasja ljubljenčka.

Med prizadetimi v poplavah je bila tudi naša znana družina Bitenc. Radijec Uroš Bitenc in igralka ter pevka Antea Bitenc sta iz hiše ušla zahvaljujoč Uroševi hitri reakciji. 

"Dan sem začel kot uvod v 'Last of us'. Zvok alarma in zalimana glava, ki se sprašuje, kaj se dogaja. Vidim na polju, da je že nekaj vode. Hmm, očitno je fajn padalo ponoči. Zanimivo, na najinem dvorišču tokrat ni bilo veliko vode. Pogledam telefon … fa*! Komenda pod vodo, Kamnik, Tržič. Kaj za vraga?? Ok, grozno. Dan začnemo normalno, celo Playstation sem igral, ko je šla Antea v Mengeš pogledal hišo od prijateljice, ker je na dopustu. Kriza. Kličem @prbrivcu, v Mengšu imajo celo reko, kjer bi morala biti glavna cesta. O moj bog, držite se. Antea predlaga, da s peskom zasujeva robnik, da ne bo voda iz dvorišča ušla proti hiši. Ravno dve 'šajtrgi' vržem in voda začne poplavljati iz polja. V 15 minutah je bilo okrog hiše za en meter vode. S sosedom še poskušava s folijo zaščititi vhodna vrata s folijo, ampak prepozno. Voda je že začela spuščati. Kaj pa zdaj?! Na cesti je kaos. Nekaj moramo narediti, ker z dvema kužkoma in otrokom ne moremo biti cel dan in celo noč v zgornjem nadstropju. Gremo ven. Napihnem sup sredi dnevne sobe in premik. Noro. Hvala sosedom, hvala prijateljem, znancem, neznancem …  In vso pozitivo pošiljam vsem, ki se jim je zgodila še hujša nesreča," je Uroš zapisal na Instagramu in objavil video reševalne akcije.

Družina je včeraj že lahko čistila hišo, večino stavbnega pohištva in gospodinjskih aparatov je povsem uničenih. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uros Bitenc (@urusb)

Komentarjev 4
  • Majazmaja 11:37 07.avgust 2023.

    Da si tako omejen, da se v taki situaciji posnameš s selfi stikom? Kaj je s temu "estradniki", "influenserji", "zvezdniki", "znanimi" ... A je to res vse, kar premore Slovenija?! In kdo tem ljudem sploh sledi? Oz. boljše vprašanje: kdo ...prikaži več jih sploh pozna?! Za lastno samopromocijo bi prodali še lasten dom, lastne otroke. Res vredno pomilovanja in prezira ...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:28 07.avgust 2023.

    Nekdo je imel čas vse to posnet in videti ni nič panike kot bi se zabavali. Kak vse naredijo ljudje za lastno promocijo.

Sorodne novice