Magazin > VIP
42006 ogledov

Poroka na prvi pogled: Takšnega ženina pa še ne

poroka na prvi pogled, Matic Korošec Planet TV
Tej gori mišic se bo marsikatera težko uprla …

Pisali smo že o nevestah, ki bodo v novi sezoni Planetovega šova Ljubezen na prvi pogled iskale ljubezen. Med njimi zagotovo izstopa preobrazba ene izmed tekmovalk, ki si jo lahko ogledate TUKAJ. Poročali smo tudi o tem, da je Planet TV zamenjal dva člana v ekipi strokovnjakov, ki v šovu Poroka na prvi pogled določajo pare. Psihologu Timoteju Strnadu se bosta v tretji sezoni pridružili novinarka Sonja Javornik in partnerska terapevtka Špela Gornik.  

Lani je bilo še posebej pestro med Jasmino in Alešem, saj je Jasmina že po treh dnevih sama izstopila iz šova, ker ni dobila tistega, kar ji kot ženi pripada. "V partnerskem odnosu je zame seks na prvem mestu," je takrat povedala Jasmina, ki ni razumela, zakaj je spolnost še vedno tabu tema. "Poročila sem se, imam prvo noč. Idemo, akcija," je drugim opisala svoje občutke takoj po poroki z Alešem in dodala, da je zahtevala svoje pravice kot žena. A kot vemo, ji Aleš želje ni izpolnil. Jasmina je dejala, da je bil poln izgovorov. 

35-letni Matic Korošec je letos eden izmed ženinov, ki bo nastopil v prihajajočem šovu. Po poklicu je medicinski tehnik, njegove vrednote pa izhajajo iz športa; to so disciplina, organizacija in ne preveč spontanosti. Matic ima tudi licenco za osebnega trenerja, da pa veliko časa preživi v fitnesu, je razvidno tudi iz spodnjih fotografij …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Pierre 14:10 10.marec 2024.

    Ona se pa rada dol daje... res vredno omembe in objave!! Za kozlat....

  • Toma 11:49 10.marec 2024.

    Ker je zdravstveni tehnik, ne bom dajal negativnih komentarjev, ki so običajne glede na sliko.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:16 10.marec 2024.

    Te poroke so dokaz nesposobnosti delavcev na rtv,ki nam ponujajo nekaj kar je za bruhat