Magazin > VIP
5299 ogledov

Je Planetov psiholog iz šova Poroka na prvi pogled samski?

timotej strnad Planet TV
Dve menjavi, a on ostaja.

Kot smo prvi poročali, je Planet TV zamenjal dva člana v ekipi strokovnjakov, ki v šovu Poroka na prvi pogled določajo pare. Psihologu Timoteju Strnadu se bosta v tretji sezoni pridružili novinarka Sonja Javornik in partnerska terapevtka Špela Gornik

"Letos sodelujem že v tretji sezoni šova Poroka na prvi pogled. Mislim, da je delo v oddaji vsako leto bolj utečeno in kar je najpomembneje, menim, da je produkt našega dela gledalcem vsako leto bolj zabaven in hkrati poučen," je za naš medij povedal Timotej in dodal, da se je z novima kolegicama dobro ujel. "V mnogočem smo se dopolnjevali in posledično pokrili zelo širok spekter okoliščin, v katerih so se znašli udeleženci šova," je še dejal Tim, ki je po naših informacijah samski. Na vprašanje, ali se želi poročiti, je odgovoril: "V tem trenutku ne, ker nimam odnosa, ki bi ga želel na tak način potrditi." 

"Menim, da je zakonska zveza primerna za osebe, ki si želijo dolgotrajen in zrel odnos še uradno potrditi, hkrati pa menim, da zakon lahko zelo hitro postane veriga, ki povezuje dve osebi, ki nista vložili potrebnega dela v izdelavo zrelega in kvalitetnega odnosa. Za dober zakon se mi zdi pomembno, da partnerja nimata romantičnih iluzij in sta oba pripravljena na odnosu delati," je še dodal.

Sonja Javornik je za naš medij pred časom spregovorila o svojem propadlem zakonu, ki ga je označila za eno najbolj groznih izkušenj v svojem življenju


 

Komentarjev 3
  • bi_ba 14:06 11.februar 2024.

    Ljudje, ki nimajo urejenega svojega življenja pri svojih letih, se gredo strokovnjake iin drugim odrejajo s kom naj bodo! Spet bo isti obup kot vse sezone do zdaj. Je pa fino gledati ljudi, ki so se pripravljeni za prgišče evrov ...prikaži več delati bedake iz sebe pred celo Slovenijo.

  • Pierre 10:32 11.februar 2024.

    Psihologi pogosto sami potrebujejo psihologa, mam izkušnje...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 09:16 11.februar 2024.

    Ni samski. Ima partnerja.