Magazin > VIP
12149 ogledov

Bi prepoznali Anno Paynich iz Poroke na prvi pogled?

Anna Paynich Osebni arhiv
Popolnoma je presenetila z novim stilom.

Anno Paynich, resničnostno zvezdnico, plesno učiteljico, modno oblikovalko, pisateljico, ki je tudi osebnostni in poslovni coach, smo nazadnje spremljali v šovu Poroka na prvi pogled na Planet TV. Žal se tam s televizijskim soprogom Alešem nista odločila za zvezo, sta pa ostala dobra prijatelja. 

Anna na Instagramu rada pokaže svojo brezhibno postavo, ki je rezultat večletnega učenja plesa, tantričnih vaj in joge. Sama prisega na vegetarijansko prehrano in se izogiba sladkarijam. Tako je ob izidu svoje knjige leta 2018 odvrgla obleke in pozirala gola s knjigo, v kateri opisuje svojo izkušnjo z različnimi travmami in avtoimunsko boleznijo, zaradi katere je imela celo izventelesno izkušnjo.

Tokrat je plesne obleke zamenjala za poslovni kostim, na fotografiji pa nosi tudi spuščene valovite lase in se smehlja. Pričakovali bi, da je objava namenjena predvsem moški populaciji, a je z opisom nakazala, da ni tako, kajti njeno poslanstvo je pomoč ženskam, ki se soočajo z različnimi težavami, kot so težave z zanositvijo, z bolečimi menstruacijami in krči, in sicer s pomočjo tantrične joge. Zato jih je povabila, da ji pišejo, ker jim s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomaga.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Grof 10:15 02.februar 2024.

    A je podpornica SD ja, kronico bi morala nositi tudi zabuhla Fajonka, bili bi lep par, …

  • www 09:31 02.februar 2024.

    gubasta kura s klukastim nosom... za na odpad.

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:10 02.februar 2024.

    Same bolnike objavljate

Sorodne novice