Magazin > VIP
20031 ogledov

Rok (Poroka na 1. pogled) ima novo

poroka na prvi pogled, vlasta, rok Planet TV
Z novo se počuti odlično ...

Roka Korošca smo spoznali v drugi sezoni Poroke na prvi pogled, kjer se je v dodeljeno nevesto Vlasto Mažgon zagledal na prvi pogled in zvezo nadaljeval tudi po šovu. Romanca pa ni trajala dolgo, čeprav sta se zdela popoln par. Rok danes pravi, da sta si preveč različna. Nekdanja golobčka sta ljubezni dala celo dve priložnosti, a se jima žal ni izšlo. Več o tem TUKAJ.

A Rok je pripravljen na nove izzive, vsaj kar se tiče posla. Zadnje pol leta ima namreč novo službo, dela v eni izmed prestižnih ljubljanskih restavracij, ki slovi po intimnosti in čistih ter dovršenih okusih prvovrstnih surovin. Rok v tej restavraciji dela kot natakar. Da je v tem odličen, pričajo goste, ki vedo, da je tudi osebje tisto, ki vedno poskrbi za simpatično, a nevsiljivo postrežbo, kar je poleg prvovrstne kulinarike potrebno za ravno pravšnjo mero med domačnostjo in prestižem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rok Korosec (@rrroookkk)

Restavracija, v kateri dela, pa ni le prostor za razvajanje brbončic, temveč za svoje goste organizirajo tudi intimne, a nepozabne zabave, na katerih se jedilnica spremeni v plesišče, izbrane jedi pa zamenjajo slastni prigrizki. Nedavno je tam svoj okrogli rojstni dan praznovala naša znana flavtistka in poliglotka Anita Prelovšek (na fotografiji spodaj), za nepozaben žur pa s svojimi kolegi ni poskrbel le Rok, temveč tudi Anitini glasbeni kolegi. 

Anita Prelovšek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 2
  • Grof 15:42 06.december 2023.

    Pa Možganova, pa kdo si je to malo pičkico izmislil, a ni že prešvicana, kot stara superga

Sorodne novice