Magazin > VIP
75044 ogledov

Rok (Poroka na prvi pogled) ujet v objemu s to znano Slovenko!

poroka na prvi pogled, vlasta, rok Planet TV
Nova zvezdniška romanca?

Nedavno smo razkrili, da sta Rok in Vlasta iz šova Poroka na prvi pogled po razhodu ljubezensko srečo poskusila še enkrat, vmes pa naj bi Rok imel celo drugo, kot je priznal za Žurnal24. Zakaj se jima z Vlasto ni izšlo, si preberite TUKAJ.

Rok pa očitno ne izgublja časa, na Instagramu je namreč objavil fotografijo z znano Slovenko, ki je prav tako stara znanka naših resničnostnih šovov. Gre za Aneto Andollini, ki smo jo spremljali v šovih Survivor in Kmetija. A Rok pravi, da sta le znanca in da ni med njima nič romantičnega. "Srečala sva se na Roštiljadi. Poznava se že 20 let, ko sem jaz delal v diskoteki, ki jo je obiskovala tudi Aneta. Zdaj sva se srečala po zelo dolgem času. Sva le znanca, med nama ni nič romantičnega," je povedal za Žurnal24.  

O Aneti se je sicer nedavno spet veliko pisalo, saj naj bi za incident, ki ga je povzročila pred leti v Poreču, dobila pogojno zaporno kazen. Več o tem TUKAJ. 

Aneta Andollini | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 5
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:37 30.maj 2023.

    Zakaj moramo vsak dan gledat te vaše nebuloze. Vsak dan rok, Hercog, Lendero. Se objavite kdaj grejo na WC in kje ter s koliko listki papirja si jo obrišejo.

  • Ender3 12:34 30.maj 2023.

    Ta idiotizem iz Poptv se širi in prodaja po vseh drugih medijih. Bizarno !

  • dare326 09:41 30.maj 2023.

    Koliko moraš biti zadet, da imaš palmo na glavi?

Sorodne novice