Magazin > VIP
18058 ogledov

Imamo golo fotografijo Anne Paynich, huda je!

Anna Paynich Osebni arhiv
Sanjska postava ni naključje ...

Resničnostna zvezdnica, plesna učiteljica, modna oblikovalka, pisateljica, zadnje čase pa osebnostni in poslovni coach. Talentov Anne Paynich ne zmanjka, njeno iskrivo osebnost pa smo lahko nazadnje spremljali v šovu Poroka na prvi pogled. Žal se z Alešem nista odločila za zvezo, je pa Anna s svojimi življenjskimi pogledi Alešu razširila obzorja in mu ponudila novo prijateljstvo.

Anna pa je tudi prodorna pisateljica, napisala je že tri knjige, drugo z naslovom Unconditional love on loan celo v angleškem jeziku. V knjigi je opisala svojo življenjsko zgodbo v tretji osebi, knjiga govori o tem, kako ji je duhovnost pomagala prebroditi življenjske travme in hudo avtoimunsko bolezen, zaradi katere je v bolnici doživela celo izventelesno izkušnjo. Takrat se je ob izidu knjige, leta 2018, simbolično razgalila in odložila krpice, tako kot se je čustveno razgalila v knjigi. Predstavitev knjige je takrat potekala v Barceloni, kjer je ta fotografija tudi nastala.

Sicer pa Annina sanjska postava ni naključje. Še vedno redno dela kot učiteljica plesa, zasebno pa redno izvaja tantrične vaje in jogo. Prisega na vegetarijansko prehrano, obožuje zelenjavo, izogiba pa se sladkarijam, po katerih nima prav nobene potrebe, saj pravi, da je vse v zdravem umu. Poleg tega pa ima čokolade čez glavo, saj je bila njena mama zaposlena v Gorenjki. 

dezurni@styria-media.si

Anna Paynich | Avtor: osebni arhiv osebni arhiv

Komentarjev 10
 • Grof 17:56 05.junij 2023.

  Njena koža je kot koža odojka v prosti reji

 • Avatar Garancija
  Garancija 08:41 01.junij 2023.

  Ste že videli zelo zrelo hruško,no lepša je

 • jurij2 14:24 31.maj 2023.

  Mogoce imam napacna merila o sanjskem zenskem telesu.to se zdalec ni.

Sorodne novice