Magazin > VIP
27567 ogledov

Zadnja odločitev: Aleš šokiral, nato jokal in udaril po zidu

poroka na prvi pogled, aleš Planet TV
Globoko razočaranje ...

Šov Poroka na prvi pogled se končuje. V torek so padle prve odločitve, včeraj pa zadnje tri. Skupaj sta pričakovano ostala Rok in Vlasta, Maša in Žan pa nadaljujeta pot kot prijatelja, čeprav si je Maša želela več. Več o njuni zgodbi TUKAJ.

Končal pa se je tudi zakon med Alešem in Anno. Aleš bi poskusil, Anna ne. Razočaranje je bilo na njegovi strani veliko, čeprav je pred odločitvijo povedal, da je pripravljen na vse. Na začetku govora je Aleš sicer presenetil z izjavo, da Anna ni njegov "tip". "Vesel sem in presrečen, da sem te spoznal. Prišla si v moje življenje, ko sem bil najbolj ranljiv in sem skoraj obupal nad ljubeznijo. Nisem si mislil, da me boš tako prevzela. /.../ Sčasoma sva ugotovila, da sta najini energiji kompatibilni, privlačnost je bila zato še večja. /.../ Skupaj s tabo sem rasel in spoznaval stvari o sebi. Si oseba, ki načeloma ni po mojih kriterijih, in če bi izbiral, te ne bi izbral. Kljub vsemu si v meni vzbudila zanimanje, bolj, kot sem te spoznaval, bolj sem vedel, da si ženska, ki jo iščem," je povedal in dodal, da v Anni vidi ljubečo mamico. Te besede so jo ganile do solz. "Včasih si brezkompromisna, z močnim egom, nepopustljiva in takrat se sprašujem, kje sem in kam tole vodi," je še dejal in povedal, da si je želi še bolj spoznati. 

poroka na prvi pogled, anna | Avtor: Planet TV Planet TV
Anna ni čutila enako. Svoj govor je prebrala z izjemno otožnim glasom. Med drugim je dejala, da je Aleš spremenil njeno prepričanje o moških in da si je ob njej drznila spustiti svoj oklep, a poudarila, da živita v različnih svetovih. "Moje srce se ni odprlo in predalo, ker se na ključnih nivojih nisva povezala. Toplina in srčnost, ki jo imava oba, nista dovolj, da bi gradila ljubezenski odnos," je povedala Anna in mu ponudila prijateljstvo. Alešu so solze napolnile oči. "Hvaležna sem ti, da si bil najboljši mož v eksperimentu," je še dodala in odkorakala. Aleš je bil tako razočaran, da je z listom udaril zid, ob katerem je s sklonjeno glavo hodil. 

Komentarjev 3
  • Grof 08:43 11.maj 2023.

    Majazmaja, odgovor, za vsakim vogalom, poglej samo naše svobodnjakein ko vidiš puklastega Sukiča-Natašo, ti je vse jasno

  • Majazmaja 08:03 11.maj 2023.

    Tega sicer ne gledam, včasih pa preletim kakšen članek ... Kje dobite te neuravnovešence? Te atte3nti0n wh0res?

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:27 11.maj 2023.

    Kaj bi lahko državljanom v Sloveniji prihranili bedaste resničnostne šove iz Amerike ? Če ne znate kaj bolj poučnega in kvalitetnega posnet, potem postavite kamero v Špas teater, da se bomo ljudje vsaj smejali od igre profesionalcev.