Magazin > VIP
9834 ogledov

Poroka na 1. pogled: Šok, tako se je končalo med Mašo in Žanom

poroka na prvi pogled, maša, žan Planet TV
Že med medenimi tedni je mislila nanj.

V šovu Poroka na prvi pogled so padle še zadnje tri odločitve. Oddaja se je začela z največjim presenečenjem dneva. Maša in Žan sta si po nekaj dnevih narazen spet zrla v oči in presenetila s svojo odločitvijo - še zlasti Maša, ki je njuni zvezi želela tudi po šovu dati priložnost. 

V svojem govoru je dejala, da je že na medenih tednih mislila nanj. "Bolj, kot sem te spoznavala, bolj se mi je zdelo, da si moj manjkajoči del sestavljanke. /.../ Ko sem z eno nogo že zapustila eksperiment in se sprijaznila, da žal moja zgodba tokrat ne bo imela srečnega konca, je padla ideja strokovnjakov o zamenjavi. /.../ Sva dober dokaz, da pravo osebo spoznaš, ko najmanj pričakuješ. /.../ Uživala sem v tvojem smehu, uživala sem v vseh igral 4 v vrsto, čeprav sem vedno izgubila, uživala sem, ko sem gledala, kako kuhaš in kako se jeziš nad mojimi službenimi izdelki, ki so zasedali vse police stanovanja. /.../ Imela sva vzpone in padce. /.../ Obstajal je trenutek, ko nisem bila več prepričana, ali so najini prepiri zdravi. Ali gre le za del spoznavanja ali toksično zvezo, ki je znana po ekstremnih nihanjih. O vsem tem sem morala v zelo kratkem času premisliti. Bolj, kot sem razmišljala, težja je bila odločitev. /.../ Sva vsem tem lahko kos? Sva se še naprej pripravljena učiti drug od drugega? /.../ Res ne vem, ali nama to lahko uspe in ali je moja odločitev prava, vem pa, da je ljubezen en velik vlakec smrti. Lahko vpiješ celo pot ali pa uživaš v zavojih in obratih. Kdor ne tvega, ne profitira. Jaz sem pripravljena zate tvegati in videti, zakaj naju je vesolje združilo. /.../ Iz tega eksperimenta želim, da odideva kot par," je dejala.

Žanov govor je bil precej krajši ... Maši je dal košarico. Povedal je, da ga je pritegnila njena živahnost in zagnanost ter se spomnil lepih in grenkih trenutkov. "Ne vem točno, kako bi najina zveza delovala v realnem svetu. Živiva namreč daleč stran in tudi najini interesi in rituali se razlikujejo. Kljub pozitivnim stvarem, ki sva jih doživela, sem mi zdi za resno zvezo zunaj še prehitro," je povedal in dodal, da bo po koncu eksperimenta na njun odnos gledal kot na prijateljstvo.

Maša je bila vidno žalostna, čeprav je nato dejala, da je njegova odločitev ni presenetila. "Vidi se, da nama manjkajo tisti trije tedni, ki sva jih izgubila. On ne tvega, jaz pa sem človek, ki tvega," je izjavila.

"Videl sem, kako je imela do zadnjega lista en pogled, nato pa se je, ko sem bral zadnji list, ta pogled spremenil in so se ji zasolzile oči. Tudi meni je bilo težko prebrati zadnji list, a raje sem iskren, kot da rečem, da naju vidim skupaj, pa naju pozneje sploh ne bi," pa je odločitev pojasnil Žan. 

Nato sta bila na vrsti Rok in Vlasta. Oba sta se odločila, da zvezo nadaljujeta. Kako sta se odločila Aleš in Anna, pa si lahko preberete TUKAJ

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.