Magazin > VIP
12747 ogledov

Poroka na prvi pogled: Tako je Aleš po koncu šova spremenil svoje življenje

poroka na prvi pogled, aleš Instagram
Za to ima zasluge tudi Anna.

Aleš je imel v šovu Poroka na prvi pogled srečo in nesrečo. Nesrečno se je končal njegov prvi zakon z Jasmino, njegov drugi z Anno pa je bil uspešen, četudi se je lepotica odločila, da ljubezni z Ljubljančanom, ko ugasnejo kamere, ne bo dala še ene priložnosti. 

Njen govor, s katerim mu je sporočila slabo novico, je šokiral ostale tekmovalce in tudi komentatorje oddaje Poroka na drugi pogled. 

A Aleš Anni ne zameri prav nič, kar se je pokazalo tudi na zadnjem snidenju s Planetovimi strokovnjaki. Tudi sam je spoznal, da živita v različnih svetovih, ji je pa hvaležen, da mu je dala nekaj smernic, ki so mu pomagale, da se je lotil novega izziva.

"Dala mi je nov pogled na svet. Res sem bil morda preveč prisoten v nogometnih tekmah in teh stvareh, zdaj sem pa ugotovil, da se mi odpirajo nove stvari. Naredil sem izobraževanje za športnega maserja in počasi odpiram svoj salon. Delam na sebi. Ogromno me je naučila, upam, da sem tudi jaz njo česa naučil," je razkril. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.