Magazin > VIP
43588 ogledov

Drugačna: Se je Vlasta (Poroka na 1. pogled) odločila za ta lepotni poseg?

poroka na prvi pogled, vlasta Planet TV
Še lepša kot prej ...

Podjetnica in frizerka Vlasta Mažgon je sveže samska, saj se njena zveza s televizijskim soprogom Rokom iz šova Poroka na prvi pogled ni obnesla. Pozornosti ji zagotovo ne manjka, saj je Vlasta ena izmed atraktivnejših nevest iz šova. Za Žurnal 24 je priznala, da ji spletne pozornosti ne manjka, a jo vztrajno ignorira. "Ne maram tipkanja in spoznavanja preko družbenih omrežij, ko bom nekoga spoznala, ga bom zagotovo v živo," pravi Vlasta.

Budni opazovalci pravijo, da Vlasta po "ločitvi" od Roka še bolj žari, nad njo je navdušen tudi komentator oddaje poroka na drugi pogled Miha Hercog. Zaradi nekaterih fotografij na družbenih omrežjih pa Vlasti že pripisujejo lepotne popravke, kot je povečanje ustnic, a svetlolaska pravi, da temu ni tako. "Na tisti fotografiji sem uporabila filter, v resničnem življenju se poslužujem le kemičnega pilinga, a razmišljam tudi o drugih posegih. Sicer pa je pričeska tista, ki pri meni poskrbi ne le za videz, temveč tudi dobro notranje počutje," pravi frizerska mojstrica. 

Vlasta Mažgon | Avtor: Instagram Instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Grof 08:26 25.maj 2023.

    Za moj občutek ima malo prevelike, pretežke joškice, ki ji rahlo krivijo hrbtenico in jo vleče na nos, drugače pa pupa za eno noč, ker bi …….

  • Pierre 20:06 24.maj 2023.

    Plastique, fantastique blonde....

  • wax 09:30 24.maj 2023.

    stresu bi jo, prej in zdj :D

Sorodne novice