Magazin > VIP
29255 ogledov

Poroka na prvi pogled: V šovu jo je zavrnil, nato pa se je zgodilo to ...

poroka na prvi pogled, žan, maša Planet TV
Želel si je stikov.

Kot smo poročali, je bil Žan tisti, ki ljubezni z Mašo po koncu šova Poroka na prvi pogled ni želel dati še ene priložnosti. 

Po koncu šova se par ni več videl, je pa Maša na zadnjem snidenju s strokovnjaki presenetila z razkritjem. "Žan se je takoj želel spet videti, jaz pa ne. Dejala sem, da sva si povedala, kar sva si. Nikoli ga nisem kontaktirala, on me je. Nisem mu dajala občutka, da se želim pogovarjati. Zaključila sem. On je želel ohraniti prijateljski odnos, jaz ne."

Žan je pripomnil, da bi se morda lahko kaj razvilo, če bi se slišala. "Rekla sem ti, da ti dam tri tedne. Rekel si ne. Morda bi bilo drugače, morda ne," mu je odvrnila Maša. 

Na vprašanje, ali mu je žal, da ni izkoristil Mašinega predloga, je odgovoril, da misli, da ne. "Ne vem, kako bi bilo zunaj brez kamer. Zato sem želel zaključek, le midva na pijači. /.../ Želel sem čas izven eksperimenta," je še povedal in dodal, da je z Mašo užival in da sedaj bolje ve, česar si želi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.