Magazin > VIP
5593 ogledov

Pogojna obsodba: Aneta pravi, da hrvaški mediji niso objavili resnice

aneta andollini Saša Despot
Pravi, da se številke ne ujemajo.

Aneta Andollini, resničnostna udeleženka šovov Survivor in Kmetija, je konec julija 2020 na obvoznici pri Poreču povzročila prometno nesrečo, o kateri so se takrat razpisali vsi domači in hrvaški mediji. Neljubi dogodek je še toliko bolj odmeval, ker je Aneta napadla kar dva policista. Pripisovali so ji vožnjo pod vplivom alkohola in drog, resničnostna zvezdnica pa je ekskluzivno za Žurnal24 takrat povedala, da je bil kriv telefon in ne alkohol.  

Občinsko sodišče v Pazinu pa je nedavno sprejelo sodbo, s katero je Slovenka A. A. obsojena zaradi napada na policiste, ki so jo ustavili zaradi več prometnih prekrškov, je prejšnji teden poročal hrvaški Index. Obsojena je bila zaradi uporabe sile in grožnje, uradnima osebama je preprečila uradno dejanje, ki je v njuni pristojnosti, in ju telesno poškodovala, s čimer je kršila javni red in mir. Obsojena je bila na pogojno kazen enega leta s triletno preizkusno dobo, plačati pa mora 414 evrov sodnih in izvedenskih stroškov. Sodna odločba je postala pravnomočna, ker sta se obe stranki odpovedali pravici do pritožbe, je še poročal Index.

"O meni drugi več vedo kot jaz sama"

Aneta je sedaj za Žurnal24 povedala, da zasebnih zadev ne želi komentirati, a da navedbe hrvaških medijev ne držijo. "Povem lahko le, da se številke, ki so jih objavili, ne ujemajo. Novinarji so želeli na sodišče, a jim niso pustili, zato ne vem, od kje jim podatki. Prav tako na zaslišanje ni bilo policistov. Kazen sem že zdavnaj plačala, že pred tremi leti. Poročanje o kazni in znesku ni resnično, številke se ne ujemajo, več pa ne želim komentirati. Očitno o meni drugi vedo več kot jaz sama," je povedala. 

Dodala je še, da se to lahko zgodi vsakemu, a da so mediji zgodbo napihnili, ker je bila vpletena ona in ne "neka neznana Francka". Pravi, da se ji Hrvaška zaradi tega incidenta ni zamerila, in da za krajše oddihe z otroki še vedno izbere njihovo obalo. Za prvomajske praznike so tako dopustovali na otoku Krk. "Na daljše dopuste pa nikoli nismo hodili na Hrvaško, saj je precenjena. V tujini dobiš za ta denar veliko več in še kaj novega vidiš," je še povedala za Žurnal24. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Ender3 13:14 07.maj 2023.

    Anetina biografija je popackana sedaj jo, želi popraviti. Jok Aneta odpade, ko je objavljena v javnosti je, zgodba končana.

  • sam1 08:11 07.maj 2023.

    Vsi policijski zapisniki in vsi zapisi v medijih so izmišljeni-verjeti moramo le brezmadežni gospodični,ki brizganec šteje med brezalkoholne pijače,za kar dobiš pogojno kazen,ne vem pa,zakaj po drugi strani razglaša,da jo je ta incident stal več deset tisočakov ?????

Sorodne novice