Magazin > VIP
14077 ogledov

Kmetija: Tako daleč je pripeljal spor med Aneto in Danijelo

Aneta Andollini Prtscr
Videti je, da bojne sekire še lep čas ne bosta zakopali.

Aneta Andollini je že pred časom povedala, da je izmed vseh udeležencev šova Kmetija na družabnem omrežju blokirala izključno Danijelo Medenjak. Za zurnal24.si je pojasnila, kaj točno je botrovalo temu, da se je za to odločila. "Že od samega začetka sem vedela, da je Danijela  pretkana in namazana z vsemi žavbami. Povedala sem tudi, da je tiha voda. A kasneje sem spoznala, da je tudi zlobna. Zavedam se, da sem ji bila trn v peti ter da ni prenesla moje bližine. A to, da se je spustila na osebno raven, je bilo zame preveč. V šovu je med drugim dejala, da bi nagrado tako ali tako porabila za lepotne operacije. Kakšne lepotne posege, lepo vas prosim. Na svojem telesu nimam nobenih lepotnih posegov. Bila sem že v štirih šovih, a nisem niti evra porabila za lepotne operacije. Ko sem kasneje slišala njene izjave, ki jih je dala v šovu, sem ji napisala sporočilo. Odgovorila mi je v smislu, da naj sebe pogledam. No, jaz nisem žalila njenih otrok, ona moje je. In tukaj sva zaključili!"

Aneta se je po izgubi v areni od vseh udeležencev šova lepo poslovila, tudi od Danijele, a kasnejše Danijeline izjave so Aneto tako razjezile, da preko tega enostavno ni več mogla iti. Pravi, da je tudi sama mati samohranilka, zato česa takšnega od druge matere samohranilke ni pričakovala.

Po besedah Danijele Medenjak, jo Anetina blokada ne moti. "To, da me je Aneta blokirala na Instagramu, mene ne moti, ker takšnih ljudi ne potrebujem v svojem življenju. Aneta je rekla, da je vse le igra, da smo zunaj vsi drugačni. Se strinjam, ampak pri njej nisem opazila spremembe. Aneta se je spotaknila ob izjavo o sponzorstvu moških. Hja, nimam kaj spreminjati, saj je sama veliko govorila o tem. Pokazala je svojo sliko in zdaj smo za vse krivi drugi. Z Janom sva govorila, da ko stopiš mački na rep, ta zacvili," pravi Danijela. Glede lepotnih popravkov naj bi, po njenih besedah, Aneta samoiniciativno govorila o njih. "Če je to njej všeč, lahko počne s svojim telesom kar želi," še doda. Danijela meni, da jo Aneta ob vsaki priložnosti blati: "Ona javnosti laže, da se jaz obremenjujem z njo."

Od blokade dalje nekdanji tekmovalki šova Kmetija nimata več stikov. To, da bi se Danijela spravila na osebno raven, Danijela strogo zanika in pove: "Da sem se jaz spravila na osebno raven nikakor ni res. Ona je žalila mene in moje otroke. Zagotovo ne bom dopustila, da neka medijska vplivnica hodi po meni. Odkar sem doma, živim življenje naprej s svojima sončkoma in ona nikakor ni prisotna na mojem meniju. Gledam naprej, na svojo prihodnost in se trudim za prihodnost otrok, hodim v službo in izkoristim vsak trenutek, da imata sončka nasmeh na obrazu, ker se oba zavedata, da sem se borila zanju."
 

Komentarjev 4
  • albert6 19:00 09.december 2022.

    Aneta lena potuhnjeno protistrupa

  • Ender3 14:23 09.december 2022.

    Ta Aneta bi bila zelo uspešna puffmutter, čas pa zapravlja v šovih. POPtv že ve koga poklicati na pomoč, ko zmanjka novih, slaboumnih reality kandidatov.

  • Pierre 13:03 09.december 2022.

    Denar od nagrade naj porabita za psihiatra, sta ga potrebni!!!