Magazin > VIP
11079 ogledov

Aneta Andollini obsojena na pogojno zaporno kazen

Aneta Andollini Voyo
Incident se je zgodil leta 2020, sodili so ji šele nedavno.

Aneta Andollini, resničnostna udeleženka šovov Survivor in Kmetija, je konec julija 2020 na obvoznici pri Poreču povzročila prometno nesrečo, o kateri so se takrat razpisali vsi domači in hrvaški mediji. Neljubi dogodek je še toliko bolj odmeval, ker je Aneta napadla kar dva policista. Pripisovali so ji vožnjo pod vplivom alkohola in drog, resničnostna zvezdnica pa je ekskluzivno za Žurnal24 takrat povedala, da je bil kriv telefon in ne alkohol.  

"Ni bil kriv alkohol, kriv je bil telefon. Čeprav so pisali, da sem bila mrtvo pijana, to ne drži. Pila sem le špricar, bila sem neprespana, utrujena od čolna, jedla nisem dovolj. Jaz zaradi sebe in svojih otrok nikoli ne bi za volan sedla pijana. Kasneje so mi vzeli tudi kri in vodo, pa niso nič našli. Mediji so vse napihnili. Vijugala sem, ker sem imela telefon v roki, očitno se je to moralo zgoditi, da me je končno izučilo, da telefon ne sodi za volan. Vesela sem, da nikomur nič ni, da smo vsi celi in živi. V enem tednu sem vse uredila, imam nov avto in z otroki se ravno odpravljamo v Grčijo," je takrat pojasnila Andollinijeva.

Sodili si ji v Pazinu  

Občinsko sodišče v Pazinu pa  je nedavno sprejelo sodbo, s katero je Slovenka A. A. obsojena zaradi napada na policiste, ki so jo ustavili zaradi več prometnih prekrškov, je ta teden poročal hrvaški Index. Kot piše v sodbi, so jo 18. julija 2020 ustavili pri Kauflandu v Poreču zaradi suma storitve več prometnih prekrškov. S kraja se je začela oddaljevati in ni upoštevala ukazov policistov.

Obsojena je bila zaradi uporabe sile in grožnje, uradnima osebama je preprečila uradno dejanje, ki je v njuni pristojnosti, in ju telesno poškodovala, s čimer je storila kaznivo dejanje zoper javni red in mir. Obsojena je bila na pogojno kazen enega leta zapora s triletno preizkusno dobo, plačati pa mora 414 evrov sodnih in izvedenskih stroškov. Sodna odločba je postala pravnomočna, ker sta se obe stranki odpovedali pravici do pritožbe, je še poročal Index.

 dezurni@styria-media.si

 

 

 

 

 

Komentarjev 7
  • pofukanavlada22 19:36 28.april 2023.

    kaj je folk. ljubosumni na aneto hahaahahahha foušarija

  • Pierre 17:25 28.april 2023.

    Pacientka, ki misli, da ni bolna

  • andrej084 14:40 28.april 2023.

    Je imela dneve pred tardečo, pa se je spraznila nad policisti. Iranci že vedo, zakaj jim ne pustijo delati izpita za avto....

Sorodne novice