Magazin > VIP
36662 ogledov

Kmetija: Za toliko denarja naj bi Aneta sotekmovalko spravila do finala

Aneta Andolini Voyo
Maja trdi, da ji je Aneta ponujala denarni dogovor.

V zadnji oddaji resničnostnega šova Kmetija smo lahko videli nekaj še ne objavljenih izsekov iz šova, na enem izmed njih je Maja trdila, da ji je Aneta ponujala "vstopnico" do finala v zameno za 5 do 7 tisoč evrov. Tako pogovor danes komentirata obe udeleženi. 

"Aneta nam je prišla nekje v sredini šova za en dan pomagat v hlev, takrat sva tudi prvič spregovorili. Rekla mi je, da, tako kot je mojega brata (Nika Trilerja, op. avt.) spravila v finale brez borbe, lahko tudi mene. In če se nato vidiva v finalu, mi bo borbo pustila v zameno za 5 do 7 tisoč evrov. Kaj točno sem ji odgovorila, se ne spomnim, vem pa, da sem jo zavrnila. Ne bi ji dala niti enega centa, kaj šele 5 tisočakov. Na finalu je to sicer že zanikala, ko je povedala, da nima kaj početi s 5 tisoč evri, ker ima ona toliko samo mesečnih stroškov," je za zurnal24.si povedala Maja. 

Aneta Majine navedbe zanika in pravi, da ni bilo tako. "Res sem prišla do Maje v hlev, ko smo zlagali hlode. Vprašala sem jo, kako se počuti, če kaj rabi, ker so se vsi obrnili proti njej, jaz pa sem ji želela dati priložnost. Rekla mi je, da bi morale punce skupaj držati in fante ven pometati. Takrat sem ji res rekla, da če sem njenega brata spravila do finala brez borbe, bi lahko tudi njo, a da sem sedaj že v klanu in bom z njimi držala do konca. Rekla bi, da me je produkcija tako prikazala, kot me je, Majo in Danijelo pa v lepši luči. Jaz sem jim kuhala, prala, 'rit' odnašala, ker ne morem živeti v svinjariji, a prikazali so le kreg. Priznam, da se eksplozivna, a letos sem bila perla. Imela sem dva izpada, ker res več ni šlo. Ne pustim, da se pljuva po meni," je svojo plat zgodbe za zurnal24.si komentirala Aneta. 

Komentarjev 4
  • sam1 10:02 19.december 2022.

    Zmaga pa tista o trošenju 5000 evrov mesečno-čigavih ?????

  • Majazmaja 08:59 19.december 2022.

    Ko berem te zadeve o Aneti, je jasno, da ima hude emocionalne in tudi osebnostne motnje - to je tisto, kar ljudje imenujejo "eksplozivnost". Gre za napako pri emocionalnem pripisovanju vrednosti nekega dogodka in oseba reagira narobe. To se da ...prikaži več prepoznavati in vedenje spremeniti, gre pa preko terapije. Poleg tega Aneta pri sebi nikoli ne bo našla problema, pač pa so vsega krivi drugi (osebnostna motnja). Rabi pomoč, ampak odločitev in vztrajanje pri tem je njena.

Sorodne novice