Magazin > VIP
31322 ogledov

Je Vlasta (Poroka na prvi pogled) našla srečo z zvezdnikom Exatlona?

poroka na prvi pogled, vlasta Planet TV
Oba simpatična in postavna, se kaj plete?

Se še spomnite Marka Vnuka, ki je tekmoval v drugi sezoni Exatlona Slovenija? Marko ni le športnik, temveč si je nedavno izpolnil tudi veliko željo. "Pred tem sem prepeval le pod prho, v zadnjem času pa veliko tudi na zabavah z Rokom Krivcem, ki je nekoč tekmoval na Super zvezdi 2008. Nato sem šel v njegovo pevsko šolo izpopolnjevat svoj glas, iz tega pa je nastalo, da nekaj skupaj ustvariva. Za produkcijo in glasbo je poskrbel Rale, ki smo ga spremljali v šovu Super par, besedilo pa je napisal Steffanio. Tudi videospot smo že posneli, in sicer v Rimskih termah, izide 2. decembra," je povedal Marko.

Nova kariera pa mu je na pot prinesla tudi simpatično Vlasto, ki smo jo spoznali v Poroki na prvi pogled. Z Markom v videospotu namreč nastopa tudi ona in še nekatere druge znane Slovenke, med njimi tudi Markova kolegica iz Exatlona, Andreja Košir. Je srečno samski Marko oko takoj vrgel na Vlasto? "Zelo je simpatična, dobro se razumeva, a zaenkrat je vse na prijateljski ravni, kako bo v prihodnosti, pa bomo videli," je še razkril za Žurnal24.

Marko Vnuk | Avtor: Instagram Instagram

Naj spomnimo, da Marka, ko se je vrnil iz šova, doma namreč ni čakalo lepo presenečenje. Njegova dolgoletna partnerica je med njegovo odsotnostjo namreč spoznala, da ga ni tako zelo pogrešala, zato sta se razšla. Kasneje sta zvezi sicer dala še eno priložnost, a neuspešno, kar je marka takrat zelo potrlo. Več o tem TUKAJ. 

Komentarjev 1
  • Grof 08:23 17.november 2023.

    Pravijo, da Vlastco žemljica goni, samo da ni Nataša Sukić, gnoj od ćesa že

Sorodne novice