Magazin > VIP
30424 ogledov

Žan (Poroka na prvi pogled) po dveh razočaranjih pokazal novo dekle!

žan, maša, poroka na prvi pogled Planet TV
Končno je našel svojo ljubezensko srečo.

Žan Fekonja, ki ga poznamo iz druge sezone šova Ljubezen na prvi pogled, se te dni potepa po jugu Italije in s sledilci deli prekrasne počitniške prizore. A bolj kot znamenitosti in ljubka mesteca je pozornost pritegnila lepa temnolaska, ki krasi njegove fotografije. Je Žan končno našel ljubezen ali je njegova družba na počitnicah le prijateljska? Za Žurnal24 je razkril, da je lepa Korošica Zala, ki krasi njegove počitniške fotografije, njegovo dekle. Spoznala sta se spomladi na Lentu, par pa postala šele nedavno. 

Žan Fekonja | Avtor: Instagram Instagram

Naj spomnimo, da Žan v šovu ni imel sreče. Najprej se je poročil z Meri, s katero se nikakor nista ujela, to so opazili tudi ustvarjalci oddaje, zato so ju ločili in Žanu dodelili Mašo, s katero sta prijateljski odnos stkala že pred tem. A žal muhasti Maši ni bilo prav nič po godu. Žan ji je v posteljo prinašal zajtrke, kuhal večerje, a ko je Maša te geste začela ceniti, je bilo že prepozno. Zaradi Žanovih obveznosti v tujini, je bil primoran predčasno zapustiti šov, kar je morda vplivalo na končni izid. Maša ga je med odsotnostjo začela pogrešati in ceniti njegova prizadevanja. Žan pa je bil tisti, ki se je na koncu odločil, da si zveze z Mašo po šovu ne želi nadaljevati. Vseeno sta ostala v prijateljskih odnosih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice