Magazin > VIP
11710 ogledov

Tako Mary (Poroka na 1. pogled) pomaga spreminjati življenja!

Mary Sabadin
1/3
Instagram
Spreminja samopodobo in s tem življenja...

Mary Sabadin iz šova Poroka na prvi pogled krasijo številne tetovaže, nedavno si ji čez sprednji del trupa omislila novo. A Mary tetovaže ne le krasijo, to je namreč njen poklic. Na Instagramu redno objavlja umetnine, ki jih ustvarja na svojih strankah, njeno poslanstvo pa je še veliko večje.

Mary s svojimi umetninami pomaga tudi strankam, ki imajo zelo vidne brazgotine in druge kožne pomanjkljivosti. Tako je nedavno pokazala, kako je stranki prekrila brazgotine na trebuhu in jo polepšala s cvetlično tetovažo. 

Mary je za Žurnal 24 povedala, da se tetoviranja šele uči, riše pa že od malih nog: "Umetnost me je vedno veselila. Po končani umetniški gimnaziji sem študij nadaljevala na snovanju vizualnih komunikacij. Ker sem si od vedno želela tetovirati, sem tudi poskusila in se res našla v tem. Trenutno se učim pri eni izmed tetovatork, poskusila pa sem zgolj na prijateljih, upam, da v prihodnje pretvorim to v svoj poklic." Glede brazgotin, ki se jih da prekriti s tetovažo pa je zelo previdna in opozarja na predhodni posvet z zdravnikom, da se ne bi povzročila še večja škoda. "Za prekrivanje brazgotin se je zanimalo nekaj bližnjih, a se ne da vseh lepo prekriti, najprej je obvezen posvet z zdravnikom, dermatologom," dodaja. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice