Magazin > VIP
19769 ogledov

Aleš iz Poroke na prvi pogled zaljubljen, objavil je to fotografijo!

aleš ciuha Instagram
V šovu ni našel ljubezenske sreče.

aleš ciuha | Avtor: Instagram Instagram
Aleša Ciuho je Slovenija spoznala v šovu Poroka na prvi pogled, ki ga je predvajal Planet TV. Ljubljančan se pred kamero ni zaljubil, je pa osvojil srca Slovenk in Slovencev. Toliko smole, kot jo je imel pri izboru žene on, je v dveh sezonah ni imel nihče. Pri vsej tej drami pa Aleš nikoli ni izgubil živcev in je vedno ostal spoštljiv.

Spomnimo. Najprej se je poročil z Jasmino, ki je sredi medenih tednov pospravila kovčke in odšla. Še prej se je pritožila nad pomanjkanjem strasti v spalnici. Pri tem je uporabila besede, ki niso za mladoletna ušesa ...

Aleš je svojo srečo v šovu preizkusil še enkrat. V drugo se je spoznaval z Anno, znano tudi iz šova Kmetija. Par si je bil naklonjen, delovala sta harmonično, a za zvezo ni bilo dovolj. 

Amor pa je tokrat očitno zadel v črno. "Moje srce je našlo posebno osebo, vendar najinega odnosa trenutno ne želiva deliti z javnostjo. Na žalost vam ne morem razkriti podrobnosti o prvem srečanju ali deliti skupne fotografije, saj bi to razkrilo njeno identiteto. Zavedam se, da javnost zanima, kdo je ta oseba, vendar spoštujem njeno željo po zasebnosti," je za Žurnal24 povedal Aleš in razkril, da so ga pri novi izbranki najbolj pritegnili "edinstvena osebnost, pozitivna naravnanost in smisel za humor".

Na vprašanje, ali bomo Aleša še kdaj videli v kakšnem šovu, pa naša TV-zvezda odgovarja: "To je odvisno od okoliščin. Trenutno se med nama razvija nekaj lepega, zato tovrstno sodelovanje ne bi imelo smisla. Zaenkrat se osredotočam na lepe trenutke, ki si jih deliva, ter na druge vidike svojega življenja, predvsem urejanje svojega masažnega studia. Če iščete strokovno izvedeno klasično ali športno masažo, se lahko obrnete name, da se dogovorimo za prost termin. Najdete me na družbenih omrežjih."

Komentarjev 1
  • Grof 08:55 20.september 2023.

    Nova tv zvezda, mamica mu kuha nudlne in vije roke k nebu, da mu Bog pomaga najti ženo, ne ljubico, poba je passe