Magazin > VIP
28863 ogledov

To o bivšem možu pravi Hajdi (Poroka na 1. pogled), ki ima že novega

Hajdi in Anže Anže Petkovšek Hajdi in Anže
Sta še v stikih?

Julija je odjeknila vest, da je zakona med Hajdi Jasarova in Anžetom Žerovcem konec. Par se je spoznal pred kamerami, v Planetovem ljubezenskem šovu Poroka na prvi pogled. Da se bo tako romantično končalo, mnogi niso verjeli, saj je bil njun odnos v šovu "eksploziven". Ko so kamere ugasnile, pa se je iskrica spremenila v globja čustva, par se je tudi uradno poročil, a zakon žal ni trajal dolgo. 

Lepotica pa v novo leto ni stopila samska. Na TikToku je namreč objavila video, na katerem se k njej stiska postaven temnolasec. "Ljubezni, ki se zgodijo po naključju, ostanejo za vedno. Kar se zgodi po naključju, je Bog povezal. Kar Bog poveže, se nikoli ne loči," razlaga glas, ki spremlja posnetek. 

Zvezdo Planet TV pa smo ta teden srečali na druženju, ki ga je ob izidu nove serije Skrito v raju, organiziral Pop TV. Hajdi pa ne bo nastopila v kakšnem izmed Popovih šovov, temveč je na dogodku delala kot natakarica. Ko smo jo vprašali o bivšem soprogu, nam je povedala, da ne ve, kaj se z njim dogaja, ker nista več v stikih. Anže, s katerim smo pred ločitvijo novinarji pogosto sodelovali, pa po razpadu zveze ne odgovarja tudi na naša sporočila. 

Hajdi Jasarova | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Komentarjev 1
  • 4krogci 14:24 25.januar 2024.

    Iz zvezde v natakarco…no ja ko una od Desusa…iz politicarke v konobarico

Sorodne novice