Magazin > VIP
87055 ogledov

Preobrat v življenju Jane Morelj

Jana Morelj Facebook
Tako hčerko vzgaja Jana Morelj.

V kratkem podkastu Nine Gaspari, Trenutki, je voditeljica Jana Morelj spregovorila o materinstvu in kako jo je rojstvo hčerke Mie spremenilo kot osebo. Z rojstvom otroka se ji je zgodila "čudna stvar", je razkrila. 

Povedala je, da večina mamic, ko dobi otroka, postane veliko bolj previdnih, njej pa je materinstvo dalo neko moč, da zmore vse. "Nič te ne more ustaviti, vse se da narediti, vse se da rešiti. Na nek način si bolj miren in se nehaš obremenjevati z nekimi stvarmi, s katerimi si se prej. Poglej, kaj imaš in ne moreš si dovoliti neumnosti, v stilu, da se obremenjuješ z nečim. Ker edino, s čimer se moraš obremenjevati, je, da bo tvoj otrok zdrav in da s tvojo pomočjo zraste v nekega normalnega človeka, ki bo spoštoval okolico, naravo, tebe in tudi dobro skrbel zase. Tudi svojemu otroku želim pokazati, da se vse da," je mnenja Jana, ki  hčerko vzgaja v duhu samostojnosti in iznajdljivosti, saj je mnenja, da je trenutni svet narejen za take ljudi in ne za take, ki samo čakajo, da se jim bo kaj zgodilo.

Jana je v preteklosti sicer že bila Ninina gostja, takrat ji je med drugim zaupala tudi svojo kalvarijo z nakupom stanovanja. Več o tem, TUKAJ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jana Morelj (@janchika)

Komentarjev 6
  • ana77 06:48 28.avgust 2023.

    Bedaki in konji z njo vred.

  • Ender3 14:12 27.avgust 2023.

    Ima otroka z mamino vzgojo..Oče je svojo vlogo že davno opravil..

  • bi_ba 12:22 27.avgust 2023.

    Še en butast članek.

Sorodne novice