Magazin > VIP
97817 ogledov

Težko leto: Takšna kalvarija se dogaja Jani Morelj

jana morelj Youtube
Težka situacija ...

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Jana Morelj je bila nedavno gostja v priljubljenem podcastu Lovim ravnotežje, ki ga ustvarja podjetnica Nina Gaspari. Jana je Nini med drugim zaupala tudi svojo težko in stresno zgodbo z nakupom stanovanja, ki pa se je na srečo dobro končala.

Jana je povedala, da se je zaradi vrtoglavih cen odločila za nakup stanovanja preko javne dražbe. Vedela je, da si želi živeti v Šiški, zato se je potegovala za okoli 40 kvadratnih metrov veliko stanovanje v Šiški, ki ga pred tem ni videla. Uspelo ji je, zanj pa je plačala 132 tisoč evrov. A začetno veselje ni trajalo dolgo, saj se je izkazalo, da v Janinem stanovanju še vedno nekdo živi. Začela se je eno leto trajajoča kalvarija, da ji je naposled preko sodišča, odvetnika in deložacije le uspelo izseliti osebo.

Po enem letu je tako prvič videla stanovanje, ki ga je kupila in priznala, da ni bilo videti dobro, vendar ima potencial, ki bo s prenovo zaživel. Trenutno je Jana v fazi prenove in upa, da se bo lahko vselila letos. Kljub temu da trenutno živi v najemu in hkrati plačuje kredit za stanovanje, ki zaenkrat še ni vseljivo, pravi, da je vesela, da si je upala narediti ta korak, saj bi ob današnjih cenah težko prišla do lastniškega stanovanja. Poleg tega je kredit vzela v času, ko so bili še ugodnejši. "Še dobro, da imam dve službi," se je pošalila. Razkrila je še, da se je zaradi nastalega položaja zatekla po pomoč k finančni strokovnjakinji. 

Komentarjev 3
  • Svobodnež 19:43 31.januar 2023.

    Precej neumno se mi zdi kupiti stanovanje, ne da bi ga prej videl!

  • rd2dmk2 18:42 31.januar 2023.

    a je bil en pajek ? sicer pa zakaj pa gre kupovat stanovanje v blok, naj gre kupit hišo pa vrt. in naj na vrtu najde en japonski dresnik, pa hop k advokatu tako kot počno angleži. in bi dons ...prikaži večs se bahala kako je pokasirala mastno in bajno odškodnino. zdej pa samo veselo čakajmo, da pride novo leto okol pa da bo jamrala, kako je moral vse podret, ker je flet pod spomeniškim varstvom...

  • Pierre 14:31 31.januar 2023.

    Se strinjam, gnus od gnusa tole pisanje, koga brigajo njene težave????

Sorodne novice