Magazin > VIP
45079 ogledov

Špela Grošelj pred največjo življenjsko odločitvijo

špela grošelj Planet TV
Res ji ni lahko.

Špela Grošelj ne skriva, da se že štiri mesece bori za svojo mamo, ki je čez noč nehala govoriti, hoditi in pomniti. Temu so sledili še drugi zapleti, a odkar je mama toliko pri močeh, da je lahko v domači oskrbi, so se stvari začele obračati na bolje. Špela družinskih težav sicer ni skrivala, a z njimi ni želela obremenjevati širše javnosti, zato je v medijih vse te mesece molčala.

Kaj se dogaja v njenem zasebnem življenju, pa so dobro vedeli njeni Instagram sledilci, ki so ji vsi po vrsti čestitali, kako močna je v teh težkih časih. A Špela pravi, da temu ni tako, saj na Instagramu pokaže le 5 minut svojega življenja in ne vseh bitk, ki jih bije. 

Ravno v teh dneh se je znašla pred eno največjih v svojem življenju. V imenu mame se mora namreč odločiti za velik korak povezan z njenim zdravjem. Pravi, da bi ji bilo izredno težko, če bi se o tej zadevi odločala zase, ko pa se odloča o usodi drugega, sploh svoje mame, pa sta pritisk in odgovornost še toliko večja. Želimo ji, da se vse dobro izteče, ne glede na to, kako se bo odločila.

Špela je z mamo izjemno povezana, sploh zato, ker je odraščala le z njo. Kako veliki zaveznici sta, vedo tudi pevkini sledilci, saj je bila mama pogosto vpeta v zgodbe, ki jih Špela objavlja na družbenem omrežju. Tudi pri skoraj 80 letih je veljala za vitalno in vedno dobrovoljno, zato je šok ob nenadni bolezni še toliko večji. 

Komentarjev 6
  • munja 13:52 12.november 2023.

    Zdaj pa že ta išče pozornost na način kot Hajdi??? Bolane ste, obe! Tako osebne stvari se ne razglašajo po medijih.

  • dore 12:57 12.november 2023.

    Lej Špela mama je bolna in ji želim da nekako prebrodi to,ampak na starost bo težko. Kakšna odločitev je tu, pa je možno samo par, torej daš mamo v dom starejših in jo tam obiskuješ, to ni odločitev za katero ...prikaži več bi se morala sramovat ali očitat, operacija za take stvari ni mogoča, upam pa da ne razmišljaš o evtanaziji vsaj upam da ne, kolikor te poznam to gotovo ni tvoja opcija. Še nekaj ne piši sama se odloči ne sledilci ne ljudje, vsekakor pa tvojo odločitev podpiram katerakoli že je.

  • Ender3 12:56 11.november 2023.

    Eni radi oglašujejo svoje težave po medijih..Kje pa so tisti, ki jih nimajo..

Sorodne novice