Magazin > VIP
6375 ogledov

To sedaj počne Suzana iz Bara

suzana zeković Facebook
Razočarati je morala delodajalca.

Suzana Zeković je pred leti nastopila v šovu Bar, v katerem je dokazala, da ima izjemen čut za ljudi in da je rojena za delo v gostinstvu. Vrsta njenih oboževalcev, ki jih je prepričala s svojo pridnostjo in vedro naravo, je bila dolga.

Po šovu pa je gostinstvu kmalu obrnila hrbet, saj si je želela službe z normalnim urnikom. Nekaj časa je bila kot prodajna zastopnica zaposlena pri podjetju GLOBEX S.R.L., ki se ukvarja s prodajo, servisiranjem in trgovino z rezervnimi deli za gradbeno mehanizacijo. "V začetku sem morala v delo vložiti veliko truda in se naučiti novih stvari, ampak vse se da, če se hoče. Jaz vedno pravim, da lahko prodajaš vse, če ti prodaja leži. Če bi me pred tremi leti vprašali, kaj bom delala v prihodnosti, si nikoli ne bi predstavljala, da bom pristala v gradbeni panogi,“ nam je pred dvema letoma povedala o novi službi.

Suzana pa je medtem že zamenjala službo, sedaj dela v marketingu, in sicer na Infonetu. Kot je povedala za Žurnal24, so jo povabili k sodelovanju, kar se je zgodilo nepričakovano. In kaj je na njen nenadni odhod rekel njen stari delodajalec? "Niso bili najbolj veseli, saj sem bila med obetavnejšimi v ekipi. Ampak slediti je treba svojim sanjam. Rada delam z mediji, zato sem ponudbo sprejela,“ je razložila za naš portal. Suzana se poleg tega ukvarja še z organizacijo dogodkov. 

Veliko se je o njej pisalo tudi lani, ko se je zaročila s tekmovalcem Kmetije, Luko Serdinškom Betlehemom. "Načrtov za poroko še ni. Sledilo bo, kar bo sledilo,“ je odgovorila na vprašanje, ali bosta kmalu stopila pred oltar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.