Magazin > VIP
635 ogledov

Video: Med snemanjem streljali na raperja

Project Yungin youtube

Ameriški raper Project Youngin, katerega pravo ime je Rasheed Jamaal Hall, so med snemanjem Videa za Instagram napadli s strelnim orožjem, a je po poročanju Daily Maila izven življenjske nevarnosti. Da je z Projectom vse v redu, pa je sporočil tudi njegov prijatelj. "Govoril sem z Projectom, v redu je in prenehajte s pisanjem, da je mrtev," je sporočil številnim, ki so mislili, da je nesrečni raper v strelskem obračunu izgubil življenje.

Kaj točno se je zgodilo, ni znano, se pa v videu, v katerem je Projekt svoj novi album, jasno slišijo trije streli, kar je raperja seveda tako prestrašilo, da mu je telefon, s katerim je snemal, nemudoma padel iz rok. 

Luka Dončić rap Evroliga Spanoulis je "dedek" Šport Luka Dončić v vlogi raperja

Strelski obračuni nad ameriškimi raperji so v zadnjem času sicer zelo pogosti. Junija je za posledicami strelnih ran umrl raper XXXTentacion, še istega dne, pa še ena vzhajajoča zvezda, raper Jimmy Wopo, prejšnji teden pa so ugrabili in oropali raperja Tekashija 6ix9ina.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice