Magazin > VIP
8295 ogledov

Zato je Weinsteinova moškost deformirana

harvey weinstein Profimedia
"Mislila sem, da je iznakažen ali dvospolnik. Ima hude brazgotine, nisem vedela, ali je šlo morda za opekline,“ je povedala ena od žrtev.

Jessica Mann, ki trdi, da jo je producent Harvey Weinstein spolno nadlegoval, je na sodišču povedala, da je bila šokirana, ko je Weinsteina prvič videla golega. "Mislila sem, da je iznakažen ali dvospolnik. Ima hude brazgotine, nisem vedela, ali je šlo morda za opekline,“ je izjavila Mann in dodala: "Nima testisov in videti je bilo, da ima vagino. Enkrat je tudi uriniral po meni.“

harvey weinstein Ne prizanaša Magazin Padli mogul zaradi posilstev dobil 23 let zapora, zdaj pa še virus

Weinsteinova moškost naj bi bila iznakažena zaradi bolezenskega stanja – akutne bakterijske okužbe, znane pod imenom Fournierjeva gangrena, poroča Graydon Carter’s Digital News Weekly Airmail. Okužba je najpogostejša pri moških v srednjih letih in pri sladkornih bolnikih – 68-letni Weinstein spada v obe kategoriji. Bolezen nastane, ko bakterija v krvni obtok vstopi skozi rano v bližini genitalij. Nekateri bolniki potrebujejo presaditev kože, drugim, menda tudi Weinsteinu, pa morajo odstraniti moda. Gangrena se lahko razširi tudi po nogah in vse do trupa.

Weinsteina je sodišče spoznalo za krivega posilstva in ga obsodilo na 23 let zapora.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.