Magazin > VIP
5237 ogledov

Znana Slovenka ima spet težave, dobila je nasvet, naj več seksa

carmen osovnikar Instagram
Po tretjem reševalnem vozilu se ji je pripetilo to ...

Nedavno smo pisali o tem, kaj se dogaja v pestrem življenju Carmen Osovnikar. Julija je prvič poklicala reševalno vozilo, ker je mislila, da doživlja panični napad, a se je izkazalo, da ima hujšo obliko srčne aritmije. Podobne težave ima tudi njena mama in nedavno je Carmen, ki je bila v skrbeh za mamo, poklicala rešilca. K sreči mame takrat niso zadržali v bolnici.

Carmen je tokrat na Instagramu potožila, da v zadnjem času ni več podobna tisti stari Carmen, hitro se utrudi in je brez energije. Zato se je odločila, da preveri kri in preko krvne slike ugotovi, katera hrana ji paše. Sledilcem je lepotica zagotovila, da jih bo obveščala o svojem napredku, saj pravi, da želi biti tista stara Carmen, ki je polna energije.

Zelo domiselna pa je bila Nina Radi, ki je Carmen svetovala, naj več seksa. Carmen je na to odgovorila: “Nina Radi je rekla, da moram več … Moram si potem nujno nekoga najti, Ninči, imaš katerega zame?” Nina in Carmen sta skupaj sodelovali v šovu Sanjski moški, ko sta se borili za Gregorja Čeglaja

carmen Osovnikar | Avtor: instagram instagram

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • Majazmaja 11:15 17.marec 2024.

    Attenti0n wh0re. Zaradi botoxa totalno omrtvičen obraz, usta kot orangutanova rit, mentaliteta pa kot pri eni neuravnovešeni 12-letnici. Nisem proti lepotnim popravkom, če so v estetskih mejah. Pri tej gospe gre pa v ekstreme.

  • Avatar karjola
    karjola 10:27 17.marec 2024.

    Zvezat na plot in naj jo azilanti drsajo noč in dan. Bo vsaj nekaj koristi od nje in azilanti ne bojo več posiljevali na ulicah

  • Pierre 10:20 17.marec 2024.

    Kdo bo brusil to plastično lutko????