Magazin > VIP
142497 ogledov

Pri znani Slovenki v zadnjem času že tretjič reševalno vozilo

carmen osovnikar Instagram
Nesreči ni in ni videti konca.

Za Carmen Osovnikar je težko obdobje. Julija se je zgodilo prvič. Težko je dihala in sprva so mislili, da gre za panični napad. Kasneje je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, kjer so ji postavili diagnozo hujše srčne aritmije in ji predpisali tablete. 

Nesreči ni in ni videti konca - sedaj je bila Carmen malo pred odhodom na pot, ko jo je hudo zaskrbelo za mamo. “Hej dragi moji, kakšen dan. Da vam na hitro razložim, kaj je bilo. Danes bi morala iti na pot, ampak je moja mami že včeraj imela napad aritmije. Ko je vzela tablete, sem mislila, da bo boljše. Danes zjutraj pridem dol in jo vidim - bleda,  z modrimi ustnicami, imela je beli jezik. Izmerila sem ji pritisk in takoj poklicala rešilca.” Carmen je povedala, da so mami naredili vse preiskave in izključili možnost okužbe na ledvicah ali pljučih. “K sreči mama ni bila zadržana v bolnišnici in zdaj smo doma,” je povedala Carmen na Instagramu in dodala, da je njeno življenje v zadnjem času res pestro. 

To pa ni prvič, da je Carmen za svojo mamo poklicala reševalno vozilo. Decembra je imela njena mama tako hude simptome trebušne viroze, da je bila odpeljana v bolnišnico. "Bilo je tako hudo, imela je povsem bel jezik, bila je dehidrirana, ni mogla niti hoditi, zato sem poklicala reševalce, nato pa so jo sprejeli v bolnišnico. Udarilo ji je celo na ledvice, a so antibiotiki na srečo prijeli in sedaj je v domači oskrbi. Pri njej je težava tudi to, da je srčni in sladkorni bolnik," je Carmen povedala takrat. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • andrej084 20:03 09.marec 2024.

    A ga je tudi kaj v ustih imela??

  • Vlado Fric 19:10 09.marec 2024.

    Sodno zastaranje

  • anica00 15:41 09.marec 2024.

    Kdo končno ima aritmijo? Ona ali mama? Neznosnost poročanja.