Magazin > VIP
25451 ogledov

Reševalno vozilo pred hišo znane Slovenke, to se je zgodilo

carmen osovnikar Instagram
Obe imata smolo z zdravjem ...

Zdravstvenih težav pri Carmen Osovnikar, zvezdi Sanjskega moškega, kar ni videti konca ... Pred dnevi je razkrila, da ima hujšo obliko srčne aritmije, zaradi katere mora jemati več zdravil, sedaj pa je zbolela še za trebušno virozo. Ne le ona, tudi njena mama je staknila isti virus. Pri upokojenki pa so simptomi precej težji kot pri 40-letni Carmen, ki jo je tako zaskrbelo za mamo, da je poklicala reševalce.

"Zdaj so pa odpeljali mojo mamico, tudi ona ima trebušno virozo, ampak v hujši obliki, pa seveda starejša je in še srčni bolnik, zato sem kar poklicala reševalno službo, jim povedala, kakšno je stanje, in so rekli, da bodo poslali reševalno vozilo. Pohvale centrali, zelo prijazna gospa in tudi oba reševalca," je Carmen zapisala ob fotografiji reševalnega avtomobila, parkiranega pred njeno hišo. Kako razkošno Carmen živi, si lahko ogledate TUKAJ.

Zaradi črevesnih težav je morala pred časom sicer v bolnišnico tudi Mariborčanka, ki se je po infuziji in zdravilu proti slabosti takoj počutila mnogo bolje. Upajmo, da se bo tudi njena mama.

 

 

Komentarjev 10
  • scream 20:24 01.december 2023.

    Bravo žurnal........tak članek pričakujem od novinarskega krožka v 8. razredu; vi se mate pa za profesionalce.........

  • borut08 18:46 01.december 2023.

    Nasprotno pa mediji oz.portali brišejo moje komentarje v katerih razkrivamo z dokazi podkrplenimi trditve kako me je politika,oblast in država/družba,ker me niso nikoli mogli imeti v oblasti in utišati tako zlorabili tudi zdravstvo in mi v UKCL namerno uničili transplantirano ...prikaži večo ledvico z namenom.izsiljevanja,ustrahovanja in sicer tako,da so 2 leti zavlačevali z zdravljenjem in istočasno psihiatrijo,da me utišajo.Glej moj FB.Instagram Borut Zabret.

  • www 18:39 01.december 2023.

    Sem pomislil da ji je zmanjkalo pudra in je dobila napad panike